EXCLUSIV/ Rapid-Asalt, 9 octombrie, 11:00

rapid
rapid

Am aflat data următorului meci de pe Giuleşti. Aşa cum v-a obişnuit, Rapid va juca duminică, de la ora 11:00. Mai exact, meciul va avea loc pe data de 9 octombrie. Adversarul va fi Asalt, echipa care i-a eliminat pe băieţii lui Iosif din Cupa României. După 3-3 la finalul a 120 de minute şi 3-0 la loviturile de departajare. În precedentele două meciuri pe Giuleşti, Rapid a învins cu 5-0 SSC Băneasa şi cu 6-0 pe Unirea Dobroeşti. Sperăm şi acum la un scor la 0 pentru ai noştri. Mai cu seamă că trebuie să răzbunăm acea eliminare. Preţul biletelor la tribuna a doua şi peluză va fi cel obişnuit, de 5 lei.

CITEȘTE ȘI  Giulești, capitala Bucureștiului, mai mult ca oricând!

4 COMENTARII

  1. Salutare,

    Din pacate duminica nu pot fi pe stadion asa cum am fost la celelate doua meciuri. Dar bilet mi-am luat si o sa imi iau la toate meciurile. 5 lei pt ca copii Giulestiului (ma refer strict la acesti juniori fara sa imi pese sub ce titulatura joaca)sa isi poata plati chiria la stadion merita cu prisosinta. Pentru cei care intreaba de online, pe Eventim dureaza 2 minute sa iti iei bilet si iti mai pun un cost suplimentar pt optiunea de print at home. Eu am dat 13 lei pe doua bilete.

    Pana cand om vedea cine este adevaratul/noul/sau mai stiu eu ce formula s-o gasi, Rapid, acesti copii au sustinerea mea chiar si pentru simplul fapt ca au ales acest club ca sa invete fotbal.

    Bafta duminica!

  2. Toti cu sange visiniu veniti duminica pe Giulesti pt a ne lua revansa din cupa…..5lei e ok RAPID RAPID HAIDE HAI RAPID GIULESTI

LĂSAȚI UN MESAJ