EXCLUSIV / Mircea Bornescu la Rapid!

bornescu
bornescu

AFC Rapid s-ar putea întări serios încă din liga a cincea. Dacă sosirea lui Daniel Pancu este iminentă şi reprezintă doar o chestiune de zile, Mihai Iosif este aproape să dea o altă lovitură importantă! Conform informaţiilor 1923.ro, la AFC Rapid este gata să revină Mircea Bornescu! Portarul de 36 de ani a semnat la începutul lui 2016 un contract pe un an cu FC Voluntari, care, prin urmare, va expira la finalul lui decembrie. În consecinţă, se pare, acesta şi-a dat acordul ca din 2017 să joace pentru Rapid.

Postul de portar, cel mai important

Ar fi a treia oară când Mircea Bornescu joacă pentru Rapid. După perioadele 2009-2011 şi 2014-2015. Înregimentarea lui ar fi una extrem de importantă. Asta pentru că postul de portar este unul foarte important şi ar da foarte multă încredere echipei. Mai ales în condiţiile în care Rareş Dragne, Ştefan Toma şi Cristian Oprea au arătat destule ezitări. E drept şi din cauza vârstei. De aceea, venirea lui Mircea Bornescu ar fi nemaipomenită. În plus, cu Daniel Pancu alături, cei doi ar face Rapidul de neînvins.

Bornescu ar face cel mai frumos gest de solidaritate

Iar echipa 1923.ro consideră că acesta este cel mai bun mod în care un fotbalist de talia lui Mircea Bornescu îşi dovedeşte ataşamentul faţă de Rapid. Jucând în liga a cincea, când echipa are mai mare nevoie de el! Prin urmare, vă vom ţine la curent cu detalii privind iminenta sosire a lui Daniel Pancu şi Mircea Bornescu la echipă. Şi, de asemenea, vă vom informa de îndată ce şi alţi fotbalişti cu nume vor dori să pună umărul la ridicarea echipei.Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!

1 COMENTARIU

  1. Este bine pentru moral.Dar mai bine ar fi sa lasam copii astia sa joace . Asa vor creste si dupa doi, trei ani vom avea o echipa puternica.

Comments are closed.