EXCLUSIV / Infuzie de capital la AFC Rapid

afc rapid
afc rapid

AFC Rapid Bucureşti merge brici în campionat! Şase victorii în şase meciuri şi 35 de goluri marcate pentru echipa lui Mihai Iosif. Totuşi, din punct de vedere financiar lucrurile nu au stat tocmai roz. Puţinele surse băneşti au provenit mai ales din biletele cumpărate de suporteri, dar şi din partea unor sponsori care au vrut să rămână anonimi. În tot cazul, resursele financiare nu sunt la un nivel mulţumitor. Şi doar munca unor oameni şi pasiunea puştilor compensează aceste lipsuri. Conform informaţiilor 1923.ro, în cel mai scurt timp în Giuleşti se va produce o infuzie semnificativă de capital.

Bogdan Diaconu a devenit preşedinte de onoare

Schimbările au început să apară după cum se poate vedea şi în documentul de mai jos. Începând cu 8 octombrie 2016, preşedinte de onoare al AFC Rapid este Bogdan Diaconu. În vârstă de 37 de ani acesta este preşedinte al partidului România Unită. Legăturile sale cu sportul sunt semnificative, cu atât mai mult cu cât acesta este căsătorit cu fosta gimnastă Maria Olaru, multiplă medaliată la Jocurile Olimpice. Aşadar, în acest moment, conducerea administrativă a AFC Rapid arată astfel:

Horia Manoliu – preşedinte al comitetului director

Vasile Copil – senior preşedinte de onoare

Bogdan Diaconu – preşedinte de onoare

Bogdan Deaconu
Bogdan Diaconu

La anul AFC Rapid ar putea juca în liga a treia!

Mai mult, pe lângă aceste noutăţi există informaţii importante şi într-un alt sens. Conform informaţiilor 1923.ro, există şanse importante ca Rapid să joace în sezonul viitor în liga a treia. Evident, în cazul în care se obţine promovarea în acest an. S-ar sări peste liga a patra, dar procesul nu ar trebui să fie unul prea dificil, din mai multe considerente. În primul rând pentru că Rapid este un brand şi poate primi invitaţie, aşa cum s-a întâmplat şi în alte campionate. Apoi, numeroase echipe care au obţinut promovări pe teren au refuzat ulterior să le şi onoreze. Cum este, de exemplu, cazul Chitilei!

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 vrea să dea lovitura la nivel juvenil! În plus, "Iosif e Șumudică II!"

Trei concluzii

Rezumând, trebuie să luăm în ordine cronologică următoarele evenimente: conducerea administrativă a adus noi membri, dar mai important de atât, Rapid poate reveni mai repede decât ne aşteptam în top. În primul rând datorită infuziei de capital ce se anunţă curând, iar apoi participării direct în liga a treia din sezonul viitor. Fapt care ar permite ascensiunea mai uşoară spre obiectivul nostru final, Liga 1.

document
document

5 COMENTARII

  1. Ok sa vina si sa vedem cu ce ne poate ajuta „o masa” am vazut …ne trebuie treningurii(incalzirea cu Asalt…bluze visini dupa vremuri)mai zic un echipament alb visiniu(rezervaa sa fie) vine vremea grea ploaie,ninsoare trebuiesc fisuri…sunt copii juniorii nostrii cine vrea poate sa vina ..RAPIDISTI DIN TOATE ORASELE TARILE UNITIVA …si multumim pt duminica am tremurat(frig&frica.)dar ne am bucurat la final…ole ole multumim RAPIDULE

  2. Porcarie.Campanie electorala nu faceti cu rapidistii. Pentru asta exista dinamovisti. Mai intram si eu pe site-ul asta asa, de curiozitate. Dar sa promovezi politicieni este inacceptabil. Incepand de maine aveti -1 vizitator pe site.

  3. Continui sa va multumesc pentru impartialitate…deci ce avem noi aici…un no name care este in campanie electorala si un anunt despre infuzia de capital…ce legatura au cele doua fraze cu AFC ul?Sa intelegem ca partidul neinsemnat al presedintelui de onoare va aduce (dupa alegeri?inainte de alegeri?)banii necesari AFC ului (cca250000 euro in 2015 aproape 400000 in 2016)sa iasa din faliment (a se citi blocarea contului curent)si deci spalarea unei firme a lui g.copos?sau daca ies in alegeri bine daca nu nu?

  4. Doamne fereste!
    Sinistrul asta de diaconu de la partidul extremist si nationalist pru, e in campanie electorala si-si leaga numele de Rapid.
    Cu asa personaje sinistre si oportuniste, Rapid nu va mai vedea niciodata prima liga.
    Sunt curios daca va fi acceptat comentariul.

LĂSAȚI UN MESAJ