EXCLUSIV/ Adrian Mitea spre Rapid

mitea
dinamo

În meciul Corbeanca – Rapid, Mihai Iosif a testat câţiva jucători noi. De departe, cel mai important nume dintre toţi e cel al lui Adrian Mitea. Fotbalist născut pe 14 martie 1996, acesta a fost căpitan al juniorilor republicani de la Dinamo. Coleg de generaţie cu Berechet, numărul 10 de la Rapid, Adrian Mitea a jucat chiar şi pentru echipa secundă a lui Dinamo. Ultima dată, fotbalistul a evoluat la Metaloglobus, în liga a treia. Unde, ca fapt divers, a fost coleg cu Alex Potecea, fostul fotbalist al Rapidului din sezonul trecut.

Mitea a fost la U17

Adrian Mitea este considerat un mare talent, iar acest fapt reiese şi din precocitatea lui. Originar din Alexandria, mijlocaşul central a ajuns la Dinamo în 2008, la doar 12 ani. De acolo ascensiunea lui a continuat, fapt pentru care a ajuns relativ repede şi la echipa naţională U17 a României. Mai mult, în trecut, conform ziarulteleormaneanul.ro, fotbalistul a fost atent monitorizat de formaţii precum CFR Cluj sau Austria Viena.  Suporterii prezenţi la meciul Corbeanca – Rapid au fost impresionaţi de tehnica fotbalistului.

adrian-mitea-u17Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

  1. Dacă sunteți adevărai suporteri ai Rapidulețului nostru, faceți orice poate fi posibil pentru a exista o singură echipă care să ne reprezinte cu adevărat si anume Rapid 1923.Lăsați orgoliile şi ambițiile personale deoparte şi nu uitați că suntem în ceasul al 12 lea +.

Comments are closed.