FOTO / Dan Alexa, alături de AFC Rapid!

dan alexa dinamo
Dan Alexa împinge Dinamo spre B

Antrenorul cu care Rapid a promovat în primăvară în Liga 1, Dan Alexa, nu uită de unde a plecat. „Chirurgul” a dus-o pe Rapid în primul eşalon, obţinând locul 1 în liga a doua. În condiţii grele, fără bani şi susţinere. Totuşi, falimentul s-a abătut asupra Rapidului şi a trebuit să o luăm din liga a cincea. Dan Alexa a plecat la ASA Târgu Mureş, dar AFC Rapid a intrat pe mâna fostului său secund, Mihai Iosif. Cei doi s-au revăzut pe 15 octombrie. ASA Târgu Mureş are meci cu FC Voluntari.

Dan Alexa, alături de Mihai Iosif

elefant.ro%20

Mihai Iosif nu putea rata ocazia să se revadă cu omul alături de care a lucrat un an. Şi alături a obţinut rezultate excepţionale, având în vedere situaţia. Fireşte, Dan Alexa l-a încurajat pe Iosif şi l-a asigurat de tot suportul lui pentru AFC Rapid. Chiar şi în liga a cincea, Rapid se bucură de susţinere la cel mai înalt nivel. Îţi mulţumim, Dane, că ai rămas alături de noi!

alexa-iosif

1 COMENTARIU

  1. Bravo MISTER…..avem antrenor IOSIF SANGE VISINIU si rapidist adevarat si un carcter adevarat(se vede la fiecare meci).FORTA RAPID…RAPID

LĂSAȚI UN MESAJ