FOTO / Dan Alexa, alături de AFC Rapid!

dan alexa dinamo
Dan Alexa împinge Dinamo spre B

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Antrenorul cu care Rapid a promovat în primăvară în Liga 1, Dan Alexa, nu uită de unde a plecat. „Chirurgul” a dus-o pe Rapid în primul eşalon, obţinând locul 1 în liga a doua. În condiţii grele, fără bani şi susţinere. Totuşi, falimentul s-a abătut asupra Rapidului şi a trebuit să o luăm din liga a cincea. Dan Alexa a plecat la ASA Târgu Mureş, dar AFC Rapid a intrat pe mâna fostului său secund, Mihai Iosif. Cei doi s-au revăzut pe 15 octombrie. ASA Târgu Mureş are meci cu FC Voluntari.

Dan Alexa, alături de Mihai Iosif

Mihai Iosif nu putea rata ocazia să se revadă cu omul alături de care a lucrat un an. Şi alături a obţinut rezultate excepţionale, având în vedere situaţia. Fireşte, Dan Alexa l-a încurajat pe Iosif şi l-a asigurat de tot suportul lui pentru AFC Rapid. Chiar şi în liga a cincea, Rapid se bucură de susţinere la cel mai înalt nivel. Îţi mulţumim, Dane, că ai rămas alături de noi!

alexa-iosif

1 COMENTARIU

  1. Bravo MISTER…..avem antrenor IOSIF SANGE VISINIU si rapidist adevarat si un carcter adevarat(se vede la fiecare meci).FORTA RAPID…RAPID