Ce înseamnă venirea lui Daniel Pancu

pancu rapid
Daniel Pancu, numărul 10 la Academia Rapid

Daniel Pancu a declarat, cu subiect şi predicat, că este gata să revină la Rapid. Chiar dacă vorbim despre liga a cincea! Ar fi o lovitură imensă de imagine pentru echipa lui Mihai Iosif. Cu Daniel Pancu în teren, chiar şi doar la meciurile de pe Giuleşti, Rapid ar deveni favorită la locul 1! Cu toate că acum V.K. Soccer domină autoritar campionatul. Spunem doar despre meciurile pe Giuleşti din mai multe considerente. În primul rând pentru că Pancu nu merită să îşi trosnească tibiile pe terenurile de la periferia capitalei. Asta să fie clar! Ar fi o blasfemie chiar să joace el pe Frăţia-Vulcan sau Electroaparataj.

Pancu ar aduce mai mulţi fani pe Giuleşti

Dar pe Giuleşti e altceva. Doar pentru a-l vedea pe Pancone pe teren ar putea veni măcar 3.000 de fani la fiecare meci. Dacă acesta este un număr mare pentru un simbol al Rapidului, atunci nu mai este nimic de adăugat. Să nu uităm ce influenţă ar putea avea Daniel Pancu asupra unui vestiar plin de puşti sub 20 de ani. Şi ce goluri ar putea marca… Dar mai ales, câte! Apoi ar rămâne şi în Liga a patra şi a treia. Dar poate şi mai sus, de ce nu?

Singurul în toate ligile?

În tot cazul, Daniel Pancu poate deveni primul jucător român care să joace, pentru aceeaşi echipă, în primele cinci ligi. Dar şi în Cupa României, Cupa Ligii şi Cupele Europene. Şi, mai important, singurul care să marcheze în toate aceste competiţii. Timpul va decide tot. Cert este că noi îl aşteptăm cu maximum de interes şi cu mare drag pe Pancone acasă, pe Giuleşti. Ar fi minunat să te vedem din nou în tricoul vişiniu al Rapidului!

1 COMENTARIU

  1. Ar insemna ceva fantastic pt AFC venirea lui Pancone !

    Desi sunt sceptic in privinta asta, cat si a nr de spectatori dupa cateva etape cu Pancone, vreau sa urez succes AFC-ului daca se intampla minunea asta.

    Asteptam 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ