Să respectăm opinia fanilor rapidişti!

În urmă cu câteva săptămâni am iniţiat un sondaj pe site. Am sperat la cel puţin 5.000 de votanţi. Nu a fost cazul, dar şi eşantionul de peste 3.000 este unul consistent. Subiectul acestuia a fost pe cine susţinem. Am fost acuzaţi de lipsă de imparţialitate. În baza a ce? Că nu susţinem Mişcarea CFR… OK, există nenumărate motive pentru care acest proiect nu poate fi susţinut pe acest site. Cel mai important este că nu are absolut nicio legătură cu Rapid! Bun, noi totuşi am înscris acest club în sondaj şi l-am prezentat obiectiv ca pe AFC Rapid.

Majoritatea a decis!

60 la sută dintre suporteri sunt cu AFC Rapid Bucureşti, pentru că aşa este şi firesc. Staţi, nu vă grăbiţi. Mişcarea CFR nu a fost votată decât de 9 la sută dintre cei care au ales! Pentru că am mai oferit două opţiuni în cadrul sondajului. A doua în clasament este Rapid SA, societatea comercială aflată în proces de lichidare şi care nu mai are vreo şansă de salvare la faliment. Sigur, 21 la sută dintre votanţi încă susţin acel proiect. E decizia lor şi o respectăm, aşa cum o respectăm şi pe cea a celor care susţin Mişcarea CFR. Cu toate că sunt mai puţini decât cei pe care nu îi mai interesează de Rapid după ultimele evenimente (că asta este ultima dintre cele patru variante ale sondajului).

Mişcarea CFR e pe ultimul loc

Poate 3.000 nu pare un număr mare. Însă este un eşantion reprezentativ. Peste 1.800 sunt de partea AFC Rapid Bucureşti, iar la primul meci al acestora în liga a cincea, pe Giuleşti, au venit aproximativ 1.700 de oameni. Aşa cum, 261 au votat că susţin Mişcarea CFR. Oamenii de acolo au anunţat că au dat 305 bilete. Iar se pupă lucrurile. Nu acelaşi lucru se poate spune despre cei care au votat că susţin Rapid SA, cel din Justiţie. Adică 631 au votat pentru această societate comercială. Dar nu ştiu cum este susţinută. Că nici datoria nu este acoperită şi nici la Curtea de Apel nu a venit măcar un procent însemnat dintre votanţi pentru a-şi susţine cauza.

AFC Rapid Bucureşti, unicul continuator!

De aceea, vă rugăm să respectaţi opinia unanimă a suporterilor rapidişti! A fost destul timp pentru vot, iar rezultatele sunt concludente. Oamenii ştiu că AFC Rapid Bucureşti este unicul continuator al echipei pe care o susţinem de atât timp. Nu mai vrem clişee legate de o societate comercială! Nu mai vrem să auzim că avem interese că nu susţinem un club care nu are vreo legătură cu Rapid! Pentru că, da! Avem interese! Să perpetuăm continuitatea pe linie istorică a Rapidului şi să RESPECTĂM DECIZIA MAJORITĂŢII! HAI RAPID!

26 COMENTARII

 1. Da, era o echipa de amatori in conducerea clubului ! Dovada ca a venit potopul dupa eliminarea din sferturi !
  Oricum AFC-ul este putred, nu degeaba a infiintat alta societate marele coposel !

 2. AFC Rapid, in 2006 a fost membru fondator al FC Rapid SA (actuala societate), avand un aport de la 70% la infiintarea SA-ului. Si da! Daca consideri ca AFC Rapid este o clona, atunci FC RAPID SA este o clona a clonei! Cauta pe google, ca nu e greu deloc, sa vezi cum a fost infiintat SA-ul!

 3. Si ce s-a intamplat cu ea? A disparut subit pentru a reaparea acum? Noi, rapidistii, cu cine am tinut tot timpul acesta? Vreti sa spuneti ca FC Rapid este o clona a AFC?

 4. Mai usor cu jignirile! Da! AFC-ul de astazi este EXACT aceeasi echipa care juca cu Hamburger! Verifica la registrul national ONG! Noi am facut-o deja!

 5. Sunt interese majore sa nu se salveze de la faliment Rapid SA,doar sa fie promovata AFC Rapid din liga 5. De ce sa dam vrabia din casa care inca o mai avem,pe o cioara care incearca sa patrunda fortat printre noi si sa se cloneze automat. Nu prea se gandeste bine cu reorganizarea asta

 6. Sa vina seicii sa vina chinezii sa salveze FC Rapid SA si atunci AFC sau Miscarea nu mai au suport si sustinere logica. NU?! Pana atunci eu merg cu AFC, de ce sa pierdem timpul 1-2 ani pana la radierea SA-ului din registru comertului? Dacă totusi apare vre-un investitor cu dare de mana revin la vechiul club, pana atunci sustin aceasta echipa de juniori ai vechiului RAPID ce se numeste AFC. Si de ne strangem 100.000 in fata tribunalului nu se intampla absolut nimic, unde-i lege nu-i tocmeala. Plateste cineva datoriile ori ba. Si da mergem si pe stadioanele din liga 5, pentru ca RAPIDUL are sufletul curat.

 7. Am observat ca voi cei din Admin,vorbiti ca pe maidan cu majoritatea suporterilor,si va puneti contra suporterilor pe acest sait de la un timp. Sunteti nici nerusinati si needucati.

 8. Nu am zis niciodata ca „Miscarea” este Rapid, cum nici „AFC” nu este. Dar ca „AFC” sa fie Rapid ( conform articolelor prezentate de voi ), ar trebui ca societatea care detine palmaresul adevaratului Rapid sa fie radiat din registrul comertului. Nu aveti rabdare si asta nu va face decat sa adanceasca trierea intre rapidisti. Cat despre comentul la adresa „Adeptul echipei adevarate” mi se pare usor deplasat. Multi suntem in afara granitelor Romaniei, si nu putem sa sustinem clubul cu prezenta, dar cand a fost necesar sa se plateasca ca sa se stinga din datoriile clubului, a fost bine. Prin „poreclele” cu care etichetati grupele de rapidisti , nu va face deloc cinste. Daca aveti nevoie de turme de oi ca fcsb-istii, care urmeaza fara sa gandeasca, atunci eu, un alt ” gargaragiu” de pe internet asa cum va place voua sa ne numiti, nu doresc sa fac parte din aceasta grupare. Multa sanatate!

 9. Ai fost la tribunal alaturi de cei TREI SUPORTERI care au fost prezenti la ultimul termen sau esti doar unul dintre sutele de gargaragii online care vor atentie sustinand ca le pasa de FC RAPID SA?

 10. Sondajul este mincinos.Eu unul cred ca noi toti ar trebui sa ne unim fortele si sa sustinem echipa Rapid SA si sa iasa din faliment . Numai cu originala echipa am mai putea vedea Rapidul in liga 1. Cu celelalte clone posibil peste vreo 10-20 ani in liga 1. Nu inteleg de ce cu atata ardoare sr vorbeste si se sustine numai AFC Rapid,ca fiind adevarata echipa. Doar daca la registrul comertului se radiaza clubul vechi abia atunci ,se poate sustine altceva,dar si atunci va fi tot o clona . Catre redactie: v-a platit cineva sa sustineti Afc?

 11. Te rog frumos să motivezi de ce suntem nesimţiţi, de ce suntem ipocriţi şi de ce susţii că am aranjat sondajul. Mulţumim anticipat!

 12. Mişcarea nu este Rapid. Nu are cum să fie. Nu avem cum să susţinem aşa ceva. Argumentele fundamentale au fost expuse de atâtea ori. Numai bine!

 13. Ceva e putred in „Danemarca” visinie. 🙂 . O sa va urmaresc cu interes ce postati. Dar sa spuneti ca majoritatea rapidistilor au votat e ridicol. ( poate majoritatea userilor!!!). Eu vad multa frustrare in rapidisti, frustrare care o am si eu , ca promovati aceasta echipa care nu are palmaresul Rapidului. Salut initiativa „Rapid TV” care ne informeaza pentru ambele echipe. Nu va folositi de „majoritatea” care au votat. Este penibil. A mai fost un sondaj lunile trecute cu cati stelisti,dinamovisti, rapidisti sunt in Romania. Atunci ati sarit ca arsi de cum s-a votat. Totusi… asa cum vad si la comentariile de mai sus precum si pe alte site-uri rapidiste, multi asteapta sa se ia o decizie cu Rapidul falimentat, cu palmaresul acestuia ca apoi sa fie totul transparent. Pana atunci mi-e teama ca veti purta eticheta de fani a unei echipe care vrea sa copie Rapidul.( apropo, in acest moment ambele echipe si AFC si CFR copie Rapidul! ).

 14. Stimata redactie”Admin”,sunteti dea dreptu niste nesimtiti,o sa va reclam pe toti din redactie pentru comentarile ipocrite pe care le raspundeti suporterilor rapidisti. Dupa ce ca a-ti aranjat sondajul mai raspundeti si ipocrit. Totul este clar nu s-a dorit salvarea echipei Rapid Sa. AFC este o clona,clar.

 15. Este inselator si aranjat acest sondaj,majoritatea au ales Rapid SA ,salvarea echipei. Nu este corect acest sondaj,a-ti votat de mai multe ori.

 16. Fratilor,bun ,a-ti ales AFC Rapid dar echipa asta poate promova in 5-6-7-15 ani in liga 1. De ce numai bine salvati voi echipa Rapid SA si jucam si in liga 1 sau liga 2,pentru ca se stie bine frf si lpf au abuzat nesportiv aceasta echipa si se pot cere si daune. Adica voi sunteti de premiza: mai bine dau vrabia din casa ,decat sa o salvez si iau alta care pandea direct pe gard … Nu prea se gandeste normal in aceste cluburi…

 17. Va multumim pentru obiectivitate.Ati prezentat cu foarte mult profesionalism sondajul de opinie.Pe de o parte o echipa (afc)pe care nu ati popularizat o pt ca nu era nevoie ,nu ati mediatizat o,pt ca nu va interesa si de cealalta parte echipa Miscarea CFR pe care de trei patru ori pe zi ati mediatizat o ati adus la cunostiinta suporterilor,datoriile avute (cca 1045000 ron)faptul ca autointitulatul proprietar a fugit cu tabela de marcaj si a pus o in sufragerie.ca proprietarul si delegatul (ion draghici) au avut probleme cu biletele de meci (la toate meciurile).Urmare a acestor fapte si a onestitatii dvs va multumim si dorim sa ramaneti aceeasi oameni deosebiti….un grup de suporteri rapidisti in numele carora semnez eu…

 18. asa este de ce nu ati tipat si atunci cand s a scchimbat din AFC in fc?
  asta e continuatoruL vechiului Rapid….

 19. AFC poate avea echipa profesionista! In 2006 cand jucam in UEFA cu Hamburger SV ti se pare ca o faceam cu o echipa de amatori?

 20. Am si eu o intrebare , din moment ce AFC-ul nu poate avea o echipa profesionista, ce se va intampla cand echipa promoveaza in ligile profesionite ???