Rapidiştii decid, aşa că votează şi tu!

Eroul
Rapid, eroul nostru

Sondajul nostru de aici a adus peste 2300 de votanţi până acum. Numărul este apreciabil, dar noi sperăm la minimum 5000 de oameni care să-şi dea cu părerea asupra echipei pe care o vor susţine. Este foarte important! Pentru că pe baza lui vom încerca să tragem concluziile care se cuvin. Deocamdată nu vrem să vă influenţăm în vreun fel. Pentru că dacă vreţi să vedeţi cifrele o puteţi face cu un simplu click. Vă rugăm insistent să votaţi pentru că vrem să avem un eşantion cât mai reprezentativ. Nu de alta, dar de acesta vor depinde şi unele dintre articolele pe care le vom scrie. Fiindcă, în definitiv, 1923.ro este dedicat suporterilor rapidişti de pretutindeni. Aşadar:

Pe cine vei sustine?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro


8 COMENTARII

 1. Rapidul adevarat este cel care este in faliment ,numai el merita toata sustinerea ,salvati-l. Sondajul este prost ,marea majoritate ar sustine peste 95% echipa falimentara
  . Asa ca salvati echipa de la faliment. Toate echipele reinfintate sunt ca si inexistente si cu valori nule.

 2. Este permis un singur vot / ip. Daca ati votat, atunci asa va aparea mereu. Nu putem sa ne facem o idee clara daca permitem ca cineva sa voteze de mai multe ori!

 3. Nu vad cum as putea vota pentru ca nu exista nici o posibilitate de bifat optiunile mentionate mai sus si nici butonul de click pentru vot!!!??? … daca tot vreti ca lumea sa voteze, atunci faceti lucrurile ca lumea …

 4. Voi sustine ca adevaratul Rapid, cel care dovedeste cu acte si argumente solide ca are palmaresul, culorile si sigla si ca este continuatoarea de drept a Rapidului infiintat in 25 iunie 1923 (in nici un caz CS Rapid si familia Caciureac).
  Deocamdata nimeni, nici macar AFC-ul nu a dovedit asta … dar inca nu-i timpul pierdut …

 5. Esti intr o mare eroare prietene.Nu te intrebi de ce oare baietii de la Miscare nu tin cu dinamo sau craiova ori poli?Iti pot raspunde foarte bine rapidistii care ti au prezentat meciul lui dinamo baneasa ca fiind primul meci al rapidului.Vai mama noastra ce a ajuns rapidul asta daca toti ii folosesc numele si il umilesc.

 6. Echipa falimentara este cea care nu se vrea sa o salveze nimeni,ea este echipa adevarata,restul sunt inventate de cei care si-au dorit falimentul adevaratei echipe Rapid. Eu unul nu voi sustine niciodata o echipa inventata,venind de pe urma unor doritori ai falimentului echipei Rapid. Salvati adevarata echipa mai bine cat se mai poate si lasati sondajele care se masluiesc.

 7. Tinem cu continuatoarea Rapidului adevarat, cu AFC Rapid. Niciodata nu i-am putea sustine pe FCSB-istii de la C.S. Miscarea CFR, Costache Stefan, Catalin Purcea etc., si pe tradatorii de la CAR. Mwie Miscarea!