Rapid – Iaşi 8-1. Puiu Ionescu face show!

Puiu Ionescu a jucat in Bundesliga
Puiu Ionescu a jucat in Bundesliga

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

14 septembrie 1966. Au trebuit să treacă cinci etape pentru a ne mai reveni puţin! Rapid începuse groaznic acest an competiţional. Trei egaluri şi o înfrângere, duminică, 11 septembrie, 0-1, la Craiova. Doar trei puncte în patru etape şi numai două goluri marcate. Ambele de Puiu Ionescu… O dată cu prima intermediară însă, băieţii lui Tinel Stănescu s-au dezlănţuit! Iată că Rapid bate Politehnica Iaşi cu… 8-1! Un scor care ne readuce puţin sufletul la locul lui.

Cinci goluri pentru Puiu Ionescu

Iar victoria este una cu atât mai remarcabilă cu cât am făcut spectacol. Mai ales Puiu Ionescu. Acesta a marcat de cinci ori (!!!) şi a ajuns deja la cota şapte în clasamentul golgheterilor. Celelalte goluri ale Rapidului au fost marcate de Nichi Dumitriu, două, dar şi de Viorel Kraus. Să menţionăm că două dintre reuşitele lui Puiu Ionescu au venit din lovitură de la 11 metri. Execuţii marcă înregistrată, pe care nu le poate rata: şut tare, la semiînălţime, lângă bară. Urmează deplasarea de la Petroşani… Uffff, ce grea!

3 COMENTARII

  1. Nu mai traiti din amintiri eu am vazut acel meci dar si pe mine ma intetesraza viitorul iar aceasta echipa AFC Rapid nu reprezinta adevarata echipa a suporterilor giulesteni. Mai bine I ati sprijini pe cei trei suporteril care au cumparat actiunile de la Moraru sa gasesasca investitori si sa salveze echipa de la faliment.

  2. Amintirile sunt foarte frumoase dar haideti sa ne revenim la realitate. Acum si viitorul este extrem de important,nu putem trai numai din trecut. Cu echipa Nou infintata AFC Rapid nu stiu cum o sa procedam ,este slabuta,cu acesti copilasi nu prea cred ca o sa promovam in liga 4 ,sa nu mai vorbim fe liga 1 care este foarte departe de noi si de visele noastre. Trebuiesc adusi jucatori,facute investitii serioase,si mai ales un antrenor bun si fara reactii adverse .

  3. La cum joaca echipa Afc Rapid,nu credem ca va promova in liga 4. Nu trebuie sa va mai chinuie amintirile,traiti realitatea cruda. Mai bine mobilizati-va cu toti si veniti cu toti la tribunal la procesul clubului Rapid SA,daca mai vreti sa mai jucam vreodata in liga 1,astfel daca nu cu Afc poate vom promova peste vreo 10-15 ani in liga 1. Ce este in mana nu dati cu piciorul,haideti cu toti sa castigam procesul cu Rapid in 12 octombrie,foar asa vom mai juca in liga 1.