Presedintele Miscarii CFR Bucuresti, fan FCSB

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

 

Presedintele Miscarii CFR Bucuresti este fan declarat al FCSB. Cu dumnealui in frunte vor „Artistocratii” sa faca „un test, să vedem dacă se mai poate face ceva în România cinstit”. Sa le uram succes si sa ne vedem de-ale noastre!

Pana cand isi va sterge aceasta echipa de la aprecieri si se va declara rapidist de mic copii/">copil, puteti vedea aprecierile presedintelui clubului Miscarea CFR Bucuresti AICI.

 
FCSB

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

4 COMENTARII

  1. Clubul Aristocraților Rapidiști dorește să preia controlul asupra C.S. Mișcarea CFR București sabotându-l din interior. Aristocrații au început să-l ignore pe actualul președinte și să se comporte cu altcineva din club ca și cum ar fi viitorul președinte. Cătălin Purcea, membru al CS-ului, persoană cu legături politice, membru al masoneriei și fan declarat al FCSB.

  2. Mircea Lucescu, Mircea Rednic, Danut Lupu si multi altii erau rapidisti de mici? Sunteti penibili. AFC este un copii/">copil cu datorii al lui Copos, iar Miscarea CFR este un copii/">copil necunoscut al CFR.Niciuna din ele nu este purul Rapid si/sau ambele au cate ceva din Rapid. Rapidul se zbate pe patul de moarte si voi va bateti care sa luati averea! Sa va fie rusine!

  3. Hahahaaaaa multumim ca ati inceput „cerceterile”.Poate ca presedintele DOAR apreciaza fcsb si nu e fan declarat dar ce mai conteaza cand votati afc ul.Inainte cu MARELE rapidist butoiu…vom avea victorii multe…hahahaaaa Revin cu intrebarea anuntati voi abandonul afc ului sau il anunt eu?Hahaha