Impresiile unui mare suporter rapidist

Rapid
Gheorghe Scurtu are şi muzeu dedicat echipei Rapid

Gheorghe Scurtu deţine un veritabil muzeu destinat Rapidului în propriul apartament. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari suporteri ai Rapidului. Gheorghe Scurtu a venit la meciul Rapid – SSC Băneasa. Pe Giuleşti, pentru prima dată după trei ani! Rapid – Ceahlăul, meciul cu numărul 200 al lui Pancu pentru Rapid în Liga 1 fusese ultima partidă. După aceasta, Gheorghe Scurtu a postat impresiile pe pagina personală de Facebook. Noi vi le redăm aici:

Ieri mi-am anunțat pe facebook, disponibilitatea pentru vizionarea maciurilor de astăzi. Mi-a răspuns doar domnul Raul Cristian Stănescu, pentru meciul de la ora 11, de pe Giulești. Mă contactează altcineva, care îmi sugerează, ca după Giulești, să mergem la o bere (cu Stănescu) și apoi pe Electroaparataj, pentru celălalt meci. Nu glumesc, am mai citit o dată mesajul.

Domnul Stănescu nu a acceptat varianta și la ora 14 am fost în casă (bând o bere la un chioșc de lângă bloc). Am deschis imediat laptopul, așteptând o altă invitație. Este ora 16.30 și nu am primit nimic (în afară de 98 de notificări privind vizita mea în Giulești).

Pot fi acuzat de părtinire ?

Am solicitat prea mult, pentru o persoană neînsemnată ca mine ?

A plecat un tren din gară și cu el Rapidul meu,
Nu m-am agățat de scară, am rămas doar în muzeu !

11 septembrie a intrat în istoria lumii pentru dărâmarea turnurilor gemene.

11 septembrie a intrat în istoria Rapidului prin ruperea relațiilor Copos-Taher.

11 septembrie 2016 va intra în istoria Giuleștiului prin dubla realizată de Angi: Vasile Maftei și Gheorghe Scurtu, stând la o coadă de o mie de persoane pentru a cumpăra bilete la marele meci din liga a V-a, AFC Rapid – SSC Băneasa !

O lecție pentru istorie, Rapidul nu este palmares , nu este bătăi prin mahalale, nu este aristocrație la Capșa.

Rapid este frăția din Giulești, este frăția frumoaselor ca Angi Stângă, este frăția celor care au iubit Rapidul ca Vasile Maftei, este frăția celor care îi apără legendele ca Gheorghe Scurtu.

Restul este tărâțe, bune pentru a face un borș cu care să acrești o ciorbă, dar pe care le arunci când s-a terminat borșul.

De bază va rămâne ardeiul iute, RAPIDUL care drege orice gust !

angi-stanga

CITEȘTE ȘI  POVESTE | Cum a ajuns Nicolae Vasile de la juniori A la echipa mare în patru luni

1 COMENTARIU

  1. Daca Rapidul va disparea cred ca o parte din romani vor muri,cel putin cateva milioane.in cea ce ma priveste pe mine personal,va muri o buna parte din inima mea.nu va mai exista fotbal pt mine nici macar echipa nationala.nu cred ca ma voi mai putea uita vreodata la un meci de fotbal.RAPIDIST PANA VOI MURI SI DUPA….

LĂSAȚI UN MESAJ