Domnule Dumitru, acum sunt buni?

Adrian Dumitru fusese unul dintre cei patru antrenori rămaşi alături de AFC Rapid. Lucru lăudabil. Doar că, între timp, domnul Dumitru, fost fundaş al Rapidului, a schimbat corabia. S-a dus la Mişcarea. Nu e vreo problemă. Bravo lui! Nimeni nu poate sta cu forţa undeva. Şi până la urmă poate acolo chiar are condiţii decente. Doar că problema este alta. Domnul Dumitru a început să sune foştii săi jucători, pe care i-a avut la grupa 1996. Mulţi nu aveau vreo legătură cu AFC Rapid. Drept pentru care, ademenirea lor la Mişcarea era un lucru cât se poate de firesc.

Nu s-a mulţumit însă cu atât. Adrian Dumitru a sunat şi dintre foştii săi jucători care au apucat să meargă la AFC Rapid. Unii dintre ei cărora nu le-a dat vreo şansă când îi avea juniori. La echipa mare erau trimişi constant anumiţi jucători. Şi nu, nu facem referire aici la Burcea sau Săveanu, pentru că ei meritau. Nu are rost să mai dăm nume. Dar unii care ţineau echipa în spate nu aveau deloc intrare la antrenamentele echipei mari. Oare de ce…? Ah, acum sunt buni pentru Mişcare?

Am aflat şi cam ce li se oferă. Se pare că Mişcarea pretind că vor ceva sponsorizări dinspre CFR. Cu indemnizaţii de 600 lei pe lună pentru fotbaliştii mai buni. Cu prime de 100 lei la victorie acasă şi de 200 lei la un succes în deplasare. Plus abonamente gratuite la Metrou şi RATB. Condiţii care, fără urmă de ironie, sunt decente pentru nivelul ligii a cincea din România. Până la urmă nu ştim ce şi dacă AFC oferă ceva. Însă ştim că este imoral să iei de buni acum nişte jucători pe care i-ai marginalizat când le erai antrenor. Cu toate că de lăudat îi lăudai mereu. Dar la echipa mare mergeau alţii.

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

2 COMENTARII

  1. Pai spune mai tu care vad ca le sti pe toate. Da cu cartile pe fata nu mai face pe desteptul ascunzandu-te dupa cires si lasand impresia ca sti adevarul. Spune unde este adevarul si atunci este ok. Vii arunci cu piatra si fugi.Cati din astia n-am vazut !!!!!!!

  2. Va multumim pt reclama gratuita dar este un articol plin de minciuni…mai usor cu banii de la cfr…mai usor cu sumele promise ..ati gresit si clubul si echipa.