Dinamo învinsă de un rapidist pursânge

Dinamo a pierdut acasă, scor 0-1, împotriva Concordiei Chiajna. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marian Cristescu. Omul care a produs una dintre cele mai mari surprize ale campionatului are pedigree rapidist. Cu toate că nu a jucat vreodată pentru prima echipă din Giuleşti. Marian Cristescu a evoluat însă, între 2002 şi 2004 pentru Rapid Electromagnetica, fostul Rapid II. În acea perioadă, jucătorul era nelipsit de la partidele primei echipe de pe Giuleşti. Din păcate pentru el, bucureşteanul nu a apucat să evolueze la Rapid.

Al doilea gol al lui Cristescu în faţa lui Dinamo

A jucat însă şapte ani pentru FC Braşov, ulterior evoluând la alte echipe extrem de populare în România precum Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Mai mult, înainte să semneze cu Concordia Chiajna, Marian Cristescu a jucat chiar pentru Dinamo. Nu a stat prea mult acolo. Iar acum, Marian Cristescu s-a răzbunat pe marea rivală a Rapidului. Video cu golul acestuia poate fi văzut aici. Marian Cristescu a mai înscris o dată împotriva lui Dinamo în noiembrie 2008, pe vremea în care juca la FC Braşov. „Stegarii” au învins atunci cu 2-0 pe propriul teren. El a punctat o dată şi împotriva Rapidului, la 1-1 în Regie în septembrie 2011.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Coleg cu alţi rapidişti

Acum, Marian Cristescu este coleg la Concordia Chiajna cu alţi foşti rapidişti. Cele mai importante nume sunt cele ale lui Andrei Drăghia şi Raul Costin. Mai mult, la Concordia joacă şi Răzvan Tincu, fotbalist care, de asemenea, a evoluat pentru echipa secundă a Rapidului între 2006 şi 2008. Victoria ilfovenilor este prima în Liga 1 după o lună în care ilfovenii nu au reuşit decât trei egaluri.

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.