Cei de la T2 vor anunta „minunea”

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cu surle si trambite, imparatul Boanta si supusii sai de la T2, vor anunta in curand ca s-a semnat un protocol prin care Moraru le cedeaza lor toate actiunile.

De ce protocol si nu act de vanzare cumparare? Simplu: Actiunile lui Moraru sunt poprite si nu se pot vinde dupa bunul plac.

Ce inseamna mai exact acest protocol? Faptul ca actiunile intra in posesia lor doar daca este platita datoria pe care o are Moraru la Marfin Bank.

Ceea ce este insa cu adevarat sinistru, este ca imparatul Boanta, cel care confunda si acum Rapidul cu Asociatia Nazdravanilor  va minti ca si pana acum rapidistii, spunandu-le ca acest lucru inseamna ca FC RAPID SA are sanse de salvare. Nimic mai fals! FC RAPID SA are sanse mici de salvare si daca vine peste noapte un seic si achita absolut toate datoriile! De ce? Simplu: DECIZIA DE INTRARE IN FALIMENT ESTE DEFINITIVA SI NU MAI POATE FI ATACATA CU APEL, CI DOAR CU RECURS! Am explicat AICI, diferenta.

Ne pare rau baieti ca am facut public acest MARE SECRET al vostru (nu toti ai vostri sunt ai vostri. Csf? N-ai csf!) De asemenea, din respect pentru rapidisti, nu mai putem vorbi despre voi decat la rubrica „Umor Giulestean”, umor, de data asta, NEGRU ca steagurile voastre!

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro7 COMENTARII

  1. Nu este adevărat. Majoritatea stau la Tribuna a doua, nu la T2. T2 e altceva. Este o mână de oameni care au avut rol mare în faliment şi asta se ştie, nu e un secret! Iar dacă sunt aşa mulţi precum pretind şi acum pozează în salvatori iar, să pună fiecare câte 1000 de euro. Să spunem că, măcar 500 sunt, nu? Aşa se strâng 500.000 de euro şi, conform teoriei lor, totul e salvat. Deci. De ce nu o fac? Vă rugăm mult, nu mai confundaţi Tribuna a doua cu T2!

  2. Sa te cobori atat de jos incat sa prezinti un fals cont de F.B.doar pt a te razbuna ca ai ramas fara obiectul muncii (abandonul as fc si abandonul afc)sa prezinti un sumar al unui meci in care este terfelit numele,istoria,brandul RAPID doar pt a arata ca exista un rapid astea sunt MOTIVELE pt care suporterul rapidist nu va poate ierta….va uita dar nu va ierta…apropo cand debuteaza afc ul ….:))))

  3. Mergi te rugam frumos pe alte site-uri unde gasesti informatiile de care ai nevoie si lasa-ne pe noi in pace! AFC RAPID BUCURESTI va juca in liga 5 pentru linistea ta interioara!

  4. Draga admin nu vrei sa mi postezi comentariile este ok.Dar cel putin te informez ca sa poti sa iti recalculezi optiunile.Deci pt ca nu ne vede si aude nimeni spune mi ati anuntat rapidistii de abandonul afc ului sau o tine ti doar pt voi?

  5. Dupa cum vad draga admin daca lumea nu voteza cu afc ul este persona non grata pt voi.Totusi ,in pofida raportului dramatic de voturi stranse :))) vad ca majoritatea au alte pareri despre horia respectiv voi..acum ce faceti cu rapidistii care va contesta ii treceti la as fc,la cs fc sau la altii?Apropo ca nu ne vede nimeni..ati anuntat suporterii ca dupa retragerea rapidistilor ion butoiu,ion draghici ieri s a retras si „imparatul”asa va place nu ,”imparatul horia sau ramane intre noi?

  6. Parca intelesesem ca 1923.ro este site-ul tuturor rapidistilor. Pai din ce am vazut eu la meciuri, mai mult de trei sferturi din galerie sta la T2! Si inca ceva: cand jucam acum cativa ani in echipament negru nu va deranja? Ati devenit deja un site partizan, care sustine anumite interese, si sunteti agresivi in comentarii cu ceicare pun intrebari despre AFC.

  7. Ne adancim in bezna din care Rapidul nu va mai iesi niciodata, si este din ce in ce mai evident ca nu doar Copos, Moraru..etc au distrus aceasta echipa, dezbinarea, interesele, orgoliile fara masura si fara acoperire au facut ca cea mai frumoasa echipa sa devina cel mai urat cosmar pentru adevaratii rapidisti. Sa va bata Dumnezeu pe toti cei care ati contribuit la asta…si nu bate cu parul va spun eu…..