Vlad Morar îl urmează pe Dan Alexa!

morar
morar

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Vlad Morar, unul dintre cei mai buni rapidişti din sezonul trecut, va juca la ASA Târgu Mureş. Conform sportulsalajean.ro, Morar a semnat cu formaţia antrenată de Dan Alexa. Cei doi au lucrat excelent şi la Rapid. În plus, colonia rapidistă de la Mureş se măreşte. Pe lângă cei doi, la ASA mai sunt legitimaţi şi alţi foşti jucători ai Rapidului. Emil Dică, Marius Constantin, Andrei Ciolacu, Ianis Zicu sau Alex Ioniţă I sunt nume importante care au jucat în trecut în Giuleşti.

Morar a dat deja două goluri

Vlad Morar a jucat numai jumătate de sezon la Rapid, dar a fost decisiv, marcând 9 goluri în 16 partide. A fost astfel al doilea golgheter al echipei după Iulian Popa, acesta având 16 goluri. Iniţial, atacantul a negociat intens cu Dinamo, dar Dan Alexa l-a convins să aleagă Ardealul natal. De altfel, Morar a şi jucat într-un prim meci de pregătire, cu Avântul Reghin. A intrat doar în repriza a doua, scorul a fost 3-0, iar două dintre goluri le-a dat tocmai el. Mult succes, Vlad!

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required