Ultimele noutăti despre situatia AFC

Aşa cum v-am obişnuit, suntem singurii care scriem constant despre Rapid. Şi vă prezentăm în timp real situaţia de la echipă. Anume AFC, care va începe din liga a cincea. Pe lângă faptul că AFC Rapid a fost înscris la AMFB în urmă cu aproape trei săptămâni, trebuie să mai adăugăm câteva detalii. În acest moment, de asemenea, clubul are înscrise două grupe de juniori şi una de mini fotbal. Conform informaţiilor 1923.ro, grupele de juniori sunt ale lui Mihai Iosif şi Nicu Costache, în timp ce cei mai mari, rămaşi de la republicanii lui Silvian Dobre, fac obiectul grupei de minifotbal.

Regula absurdă: doi titulari U21

Totul în condiţiile în care la liga a 5-a nu este obligatoriu să ai juniori. Este doar obligatoriu să ai în primul unsprezece doi jucători sub 21 de ani. O regulă absurdă pentru un aşa nivel, amator, dar până la urmă este de acceptat. Problema este că, momentan, nu avem creionat lotul de jucători. Asta şi din cauza numeroaselor impedimente. Vestea bună este că, având în vedere faptul că nivelul este de amatori, acest lucru nu este obligatoriu şi se poate regla din mers. Sperăm noi cât mai repede însă! Mai întâi trebuie rezolvată problema bazei de pregătire. Şi sperăm ca ea să fie ProRapid.

Avem echipă, avem antrenor, avem juniori! Ne mai trebuie lot

Aşa, pe gazon pârjolit, ea face, până la urmă, parte din certificatul de identitate al Rapidului. Din păcate, de aproape 10 zile nu s-a mai antrenat nimeni acolo, motiv pentru care vrem ca totul să se rezolve cât mai repede. Primul pas a fost făcut în timp util. AFC Rapid a fost înscris la AMFB. Avem un antrenor pe care ne putem baza, şi pentru asta îi mulţumim lui Mihai Iosif, şi jucători dispuşi să vină oricând. Am scris de Dragoş Florea, Berechet, Ionuţ Florea, Burcea, Andrei Stamate, Mario Gheorghe, Pilă, Tonea sau Zuluf. Ideea e să rezolvăm şi alte lucruri administrative. Grupele de juniori le avem înscrise şi asta e bine. De acum trebuie să ne organizăm cu restul Vă ţinem la curent!

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

 1. Timișoara nu jocă decît o scurtă „piesă de teatru în ligă1”
  Dar voi de la FRF PUTEȚI SĂ EXPLICAȚI
  De ce ați dat banii,? sau voi cei de la tv?
  Asta-i hoție prieteni,asta-i hoție.

 2. Are dreptate Domnul Fanica Barbuta .Rapid trebuia să joace în liga1 și asta o știe și ANAF și FIFA și LPF.
  Rapid a fost” mazilit” pe nedrept.
  Cine are interes?
  De ce ați băgat forțat milioane de euro în buzunarele celor din Timișoara ?
  Ce voi nu știeați căi ilegal?

LĂSAȚI UN MESAJ