Se confirmă, AFC Rapid în liga a 5-a

La sediul AMFB s-a reunit astăzi Comitetul Executiv într-o formulă de patru persoane. Pe ordinea de zi s-a aflat stabilirea componenței competițiilor Liga 4 și Liga 5. Din start trebuie menționat că niciuna din cele patru persoane prezente la ședință nu are calitate de membru al Consiliului Director al AMFB, deoarece judecătoria competentă nu s-a mai pronunțat prin încheiere cu privire la modificarea componenței acestuia din anul 2007.

Venus şi Progresul sunt în liga a 4-a

La sezătoare, componența Ligii 4 s-a stabilit astfel: 11 echipe participante din sezonul trecut și 5 promovate din Liga 5. Cele 16 echipe sunt: Electroaparataj, Comprest, Progresul, Sportul Studenţesc II, Metaloglobus II, Venus, Electrica, Victoria, Frăţia, Termo, Romprim, Progresul 2005, Olimpic, AS Tricolor, Atletico Bucureşti şi Atletico de Madrid Bucureşti.

Sursa: sportb.ro
Aşadar, conform informaţiilor oferite de site-ul mai sus menţionat, AFC Rapid nu apare în liga a 4-a. Deci, după toate probabilităţile, echipa va juca doar în liga a cincea. Rămâne să vă ţinem la curent cu amănunte de îndată ce vom intra în posesia lor.

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII

  1. Are dreptate Warodin ,cum poti sa inscrii o echipa de talia Rapidului,tocmai in liga 5? Asta este batjocura totala daca inscrii echipa tocmai in liga 5,cand inca actuala echipa poate sa iasa pe 24 din faliment,daca se plateste datoria,si sa poata participa ,poate si in liga 1.

  2. Cine se gandeste sa inscrie echipa tocmai in liga 5 ,este tare bolnav. Fratilor,Rapid este de liga 5? Sunteti terminati daca ganditi asa ceva.

  3. așadar dacă nu jucăm în seria nr.4 cu atletico de madrid bucurești (dar poate că jucăm peste un an, dacă promovăm), probabil că în seria nr.5 vom juca cu famagusta baby linia lu pașpa.
    sper să nu fie mai multe serii, să ajungem să jucăm cu azilu number five ori cu graviduțele vesele.
    noi avem centenarul peste 7 ani, îl vom serba prin cine știe ce serie obscură, unii dintre noi îl vor serba paralel cu propriul parastas, dar ce contează dacă rapidul trăiește?
    farmecul vieții nu are moarte, ca să citez din clasici.

LĂSAȚI UN MESAJ