Ziua cea mai lungă: 24 august 2016!

Am menţionat în postări anterioare că 24 august 2016 nu are o importanţă prea mare. Nu mai insistăm acum asupra motivelor. Ideea este că totuşi, chiar şi în aceste circumstanţe, ea este aşteptată cu mari emoţii. În special de cei care vor să resusciteze Rapid. AFC Rapid, formaţia care, în mod logic are palmaresul în caz de faliment. Şi AS FC Rapid, echipă la care ar urma să vină Pancu, Iencsi şi Caciureac aşteaptă. Ambele sunt înscrise în liga a cincea, sub preşedinţi diferiţi. Horia Manoliu, respectiv Dragoş Sabău.

Vă rugăm să nu ne transformaţi în Şoimii Pâncota!

Probabil, Curtea de Apel va decide în cel mai bun caz o nouă amânare în cazul speţei „suspendării deciziei de faliment”. Asta dacă nu, Doamne ajută!, o vor respinge definitiv. Cum ar fi şi cazul. Pentru că dacă starea de faliment se suspendă s-ar putea să primim drept de joc în Liga 1. Doar că, ghinion! Nu avem jucători! Şi dacă facem o încropeală în câteva zile am putea ajunge un fel de Şoimii Pâncota a Ligii 1. Adică să pierdem cu scoruri de la 10-0 în sus. Asta este o precizare aşa, pentru cei care din diverse motive ne-ar putea acuza că nu ne dorim ca SC FC Rapid SA să joace în Liga 1.

August 2016, lună crucială în istoria Rapidului

Aşadar şanse ca pe 24 august 2016 să se întâmple ceva cu SC FC Rapid SA sunt aproape de 0. Însă noi aşteptăm decizia pentru a putea urmări cele două proiecte, AFC şi AS FC cum gestionează situaţia POST 24 august. Acolo e cheia, fiindcă finalul lunii august 2016 este cu adevărat o piatră de fundament şi o mare cumpănă în istoria Rapidului. Aşadar vă rugăm, Horia Manoliu şi Dragoş Sabău, să luaţi deciziile care trebuie de îndată ce Curtea de Apel se pronunţă. Timpul ne presează grav!

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required





Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

14 COMENTARII

 1. Uite cine a citit Legea Somajului! Ce putem spune noi de tine Ioane, nume de sluga, mai prostanaci decat parintele tau spiritual care a putut permite cateilor sa-si bata joc de el si de clona bolsevica nu sunt aici. Cauta in Ghen(ce)a la echipa KKrezelor!

 2. PROSTANAC ESTI TU CU ECHIPA TA DESFIINTATA.DACA SE PLATEA IESEA MOLDOVEANUL VOSTRU SI SECLAUDA PECLA TOATE TELEVIZIUNILE.NU A PLATIT UN LEU .S-A AMANAT IAR.NU MAI IESITI DIN FALIMENT NICIODATA.RAPID O SA JOACE LA NUNTI SI LA BOTEZURi.multumim domn valeri.

 3. CE FRESEALA SA REPARE ANAFUL?NU ATI PLATIT UN LEU LA BUGET SI VRETI SA FUNCTIONATI.CREDETI CA AICI E SUB POD.

 4. Nu S-a platit nimic.faptul ca sunt ceva active in faliment nu reprezinta nimic.trebuie platiti banii nimic altceva.cum e echipa asa sunt si sustinatorii.niste prostanaci

 5. S-a platit, prostanacule, tu nu intelegi ca terenurile lui Copos au fost vandute si ANAF- ul si-a recuperat banii?

 6. PROSTIE CA SI PE ACEST SITE NU AM MAI INTALNIT NICIUNDE.NIMENI NU STIE NICI O LEGE ,NU CITESTE NIMENI NIMIC DAR TOTI ISI DAU CU PAREREA.CUM E ECHIPA ASA SUNT SI SUSTINATORII.

 7. Va bateti joc de Rapid,numai ca ganditi ca azi nu se rezolva nimic la tribunal,doar din dorinta ca vreti a reinfinta echipe tocmai din liga 5. Sa va fie rusine ca ganditi asa rau despre echipa voastra draga.

 8. BA DA S-A PLATIT CEVA DIN DATORIILE INSCRISE LA MASA CREDALA SA SE SUSPENDE FALIMENTUL?NU PLATITI NIMIC DAR VRETI SUSPENDARE.CREDETI CA AICI E CA LA PIATA.

 9. Poate astăzi ANAF-ul își va repara greșeala și Rapidulețul va merge mai departe în liga1.
  Da e adevărat nu avem echipă,nu avem staf tehnic dar nu ar fi o catastrofă.
  E bine ca Timișoara să termine campionatul în ligă așa cum la început.
  Rapidul anul acesta va sta și bine-nțeles că nu va sta degeaba își va face un lot competent de liga 1 cu un staf tehnic la fel de competent (Rada și Pancu )exemplu.
  Iar campionatul viitor 2017-2018 să facă FRF și LPF ceva și să programeze Rapidul în liga1 în locul ultimei retrogradată bine-nțeles cu un meci de departajare.

 10. Parerea mea este ca macar una din cele doua(AFC si AS FC) sa se inscrie URGENT(24.08 2016 ora 17.00 ultima zi)in liga 3,si in functie de recurs,sa continuie doar una,puternica,in nici un caz sa nu existe doua …RAPID;s-ar castiga timp valoros,doi ani,este ceva,nu???Ce parere aveti?HAI RAPID!