Mişcarea de a manipula subliminal

Din păcate, de ce am fost frică nu am scăpat. Divizarea a început şi nu ştim ce se va întâmpla. Şi culmea, răul nu vine din partea celor care sunt înjuraţi non stop. Anume George Copos, alături de care Rapid a luat 10 trofee în 20 de ani, şi, mai nou, Horia Manoliu. Sigur, cel din urmă este acuzat că a fost căpuşă la club. Noi nu infirmăm această variantă, dar îi rugăm pe toţi cei care afirmă acest lucru să prezinte ceva dovezi palpabile. Nişte martori, orice. Că aşa, e ca în cazul unei femei care s-a culcat cu cinci bărbaţi, dar a refuzat 20, iar din cauza asta în sat se aude că i-au tras-o 50.

Similară cu o fuziune cu Chiajna sau cu Voluntari, dar în liga 5

Până la proba contrarie, noi îi dăm prezumţie de nevinovăţie lui Horia Manoliu. Fiţi convinşi fără vreun dubiu că dacă girează cu AFC Rapid în numele vreunei datorii personale sau ceva asemănător îl vom trata ca pe Valerii Moraru. Deocamdată el conduce AFC Rapid despre care v-am explicat de ce are, în mod logic, palmaresul. În acelaşi timp nişte domni, în frunte cu Mihai Pârvu doresc înfiinţarea unei alte echipe. În fond ei doresc o fuziune! Că asta se întâmplă când iei un club înfiinţat din 2004, fără vreo legătură cu Rapid, şi pretinzi că el este adevăratul Rapid. E ca şi cum am fuziona cu Concordia sau Voluntari. Sau, de ce nu?, cu RAPID CFR SUCEAVA. Dar cel puţin aşa, dacă tot ne vindem istoria, măcar am juca în prima ligă, a doua sau a treia.

Mişcarea s-a înfiinţat în 2004. Nu are legătură cu CS Rapid!

Nu în a cincea. Probabil că ei nu-şi dau seama de amploarea prostiei pe care vor să o facă şi se gândesc probabil în continuare inepţia palmaresului pe care CS îl are între 1923 şi 1994. Probabil s-or fi gândit şi la faptul că Mişcarea s-a înfiinţat în 2004 aşa că, nah, iau palmaresul de atunci şi pentru intervalul 1994-2004 rezolvă ei cumva. Doar că, Mişcarea nu e ce pare a fi la prima vedere. Fireşte, când auzim de Mişcarea Feroviară ne gândim la un club revoluţionar, care vrea să măture tot noroiul lăsat în spate de capitalism. Aşa ne-am gândit şi noi. Ei bine, realitatea este una ilară şi simplă. Clubul înfiinţat în 2004 care nu are vreo legătură cu Rapid şi care mai are şi culorile alb-albastre se numeşte conform site-ului său Clubul Sportiv Mişcarea CFR Bucureşti.

Mişcarea nu de la Revoluţie, ci de la alergare

Iar principalul domeniu de activitate este alergarea, că de aia îi şi spune Mişcare. Foarte direct şi simplu nume, dar pe care, probabil, cei care au vrut să-l asocieze cu Rapid au dorit să-l arunce în alt context. Astfel, un club sportiv cu un nume hilar şi care are un buget mai mic decât al unui student care stă cazat în Leu se vrea cel din care Rapid renaşte. Ne pare rău, dar aşa ceva nu putem susţine. De ce? Doar în ideea că are CFR în nume? OK, Rapid are origini ceferiste, dar astea nu înseamnă că trebuie să punem pătura peste un secol de existenţă şi să pornim la drum cu o submediocritate pe post de locomotivă. E ca şi cum am spune că refuzăm să folosim telefonul mobil, fiindcă acum 20 de ani se foloseau cele publice.

Rapid a jucat 15 ani cu 1923 pe stemă. Nu s-a sesizat nimeni?!

Sau din ce motiv? Pentru că îl are ca iniţiator pe Mihai Pârvu, preşedintele Clubului Aristocratic? Nici asta nu merge. Păi dacă el a zis că a asistat la asasinarea Rapidului şi că ştie despre asta, atunci a fost complice dacă în mai 2015 l-a decorat pe Moraru, nu? Sau dacă pretinde că palmaresul echipei de fotbal AFC Rapid este la clubul sportiv, atunci poate ne explică de ce aceasta a jucat din 2001, deci 15 ani, cu sigla care avea inscripţionat 1923? Ştim, sunt întrebări supărătoare şi incomode. Dar ce să ne aşteptăm de fapt… Când tu nu eşti în stare să scrii corect o diplomă de excelenţă, de ce să ne mire că doreşti să transformi Mişcarea în Rapid?!

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

8 COMENTARII

 1. Va rugam frumos sa mergeti pe site-ul miscarii feroviare cfr si sa atrageti acolo adepti. Numai bine si sa ne vedem sanatosi la primul meci direct!

 2. Fara patima si fara ura (daca puteti)mai spuneti odata sa va citeasca rapidistii….ce culori are sectia de fotbal a miscarii cfr??asta apropo de dovezi si de minciuna.

 3. Valerii Moraru nu a fost niciodata sponsorul nostru, 1923.ro a promovat Azuga Waters atata timp cat l-am considerat pe Moraru de buna credinta, fara niciun avantaj material sau financiar, iar daca ai dovezi clare cu privire la ceea ce spui, te rugam sa ni le prezinti! Numai bine!

 4. Draga 1923.ro te rog roagal pe fostul dvs sponsor dl valerii moraru sa va permita accesul la procesele verbale ale meciurilor disputate pe teren propriu semnate de dl draghici si vizate de dl horia manoliu.De exemplu puteti incepe cu meciul Rapid-CSMS Iasi….prosport 5000 spectatori,gsp 6000 de spectatori…digi 6000 de spectatori…procesul verbal 1200 si ceva plusez eu sau verificati propria arhiva.M a opresc aici dar voi puteti continua.
  P.S. Doctorul Parvu nu se ocupa cu scrisul diplomelor ele vin direct tiparite de catre dl Tonciu Marian deci adrisantul gresit coane Fanica. Mai incercati

 5. Buna ziua,

  Imi doresc din tot sufletul sa ramana doar o singura echipa inscrisa in liga, deoarece un singur Rapid trebuie sa existe, sper ca cei care vor sa infiinteze aceasta miscare sa nu o faca deoarece nu trebuie sa fuzionam cu nimeni si mai mult decat atat ne vom separa in mai multe tabere, nu o sa mai stim pe cine sa sustinem.i

 6. Intr-adevar, cel mai rau lucru (evident, dupa faliment !) s-a intamplat sau e pe cale sa se intample. Doua echipe care se pretind continuatoarele Rapidului… Bineinteles, suporterii vor fi si ei scindati, vor reapare injuraturile, iar dusmanii (si nu numai) vor rade de noi. Ma surprinde atitudinea asa zisilor „aristocrati”, a caror voce nu s-a auzit pana acum si care azi apar precum niste cavaleri fara prihana. Pacat…Din pacate, eu, un oarecare suporter (de pe vremea lui Niky si Puiu) nu pot face nimic. Eu (ca si atati multi altii) sunt doar disperat si trist…

 7. Ce Miscare? mai sunt 3 saptamani si incepe competitia,liga a5a si cred ca Miscarea( spuneau ca se inscriu astazi,miercuri) nici macar nu s-a inscris. De unde ,logistica,antrenor,jucatori? Vrajeala. Ceilalti, Manoliu sau Copos (totuna adica tot un singur patron care face cum il taie capul de unul singur) au dat drumu la antrenamente,joaca amicale ,deci se misca. Ar fi fost de bun simt sa copteze in consiliul de administratie si 2 fosti jucatori gen Rada,Moldovan si pe presedintele clubului Rapid (acum Vali Ionescu) daca vor o legatura sincera cu ceea ce inseamna Rapid.

 8. pt adevaratii fani rapidisti e din ce in ce mai greu sa inteleaga ce se doresti prin aceasta scindare in doua. in ac. mod cred ca ne vom scufunda de tot si nu vom mai reveni pe prima scena a fotbalului romanesc niciodata. cred ca numai impreuna vom putea realiza ceace ne dorim.de aceea recomandarea mea este sa formam un singur grup puternic, lasand la o parte orgolii prostesti sau cine stie ce interese maschine..