INCREDIBIL / Moraru, dator la întretinere

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Valerii Moraru este groparul Rapidului. Va intra în istorie drept persoana care a distrus un mit de 93 de ani. Valerii este, însă, hotărît să ducă tradiţia giuleşteană mai departe. Semn că nu are pic de jenă. Dacă nu va primi „caşcavalul” pe care îl revendică, Moraru este gata să înscrie în competiţii, la rîndul său, încă un Rapid!

Moraru are 1.200 lei datorii

Vrea să-şi facă damblaua. Nu ţine cont de faptul că e plin de bani ca broasca de păr. De altfel, „omul de afaceri” (?!) moldovean este dator pînă şi la întreţinere. Are nu mai puţin de 1.200 de lei restanţă! La întreținere!! Dar stă liniştit. A falimentat un club de tradiţie precum Rapidul, ce-i pasă că e în urmă cu alte plăţi? Alături de Manoliu şi Butoi, Moraru este un alt personaj demn de dispreţ care vrea să învie spiritul Rapidului.

Sursa: fanatik.ro

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

2 COMENTARII

  1. Alaturi de manoliu si butoi, moraru este un alt personaj demn de dispret???
    Pana ieri alaltaieri, erati sustinatorii afc-ului lui manoliu.
    Cine va mai intelege si pe voi de la 1923.ro? Eu tind sa va inteleg. Si voi sunteti buimaciti la fel ca si restul suflarii RAPIDiste de ceea ce se intampla cu acest brand si cu cate echipe apar cu acest nume.

  2. Nu inteleg ce fac cei din Asoiatia(proprietari sau locatari)de nu-l dau in judecata conform legii 230/2007!?Asta inseamna mai mult de trei luni de neplata!!!Cum s-a pricopsit un asa club frumos,cu traditie cu un asa …escroc?Care au fost interesele si ale cui.de pe aceasta jigodie nu l-a fugarit nimeni pe calea ferata?Hai Rapid;speranta moare ultima!