Horia Manoliu: „AFC RAPID este adevaratul si unicul RAPID!”

Galerie imn rapidist

Problema palmaresului i-a stricat weekendul lui Horia Manoliu, preşedintele AFC Rapid, echipă înscrisă săptămâna trecută în Liga 5. Manoliu, care a preluat AFC Rapid în aprilie de la George Copos, neagă că ar mai avea vreo legătură cu foştii patroni ai clubului şi avertizează că se va instaura haosul dacă apar două echipe care se revendică a fi „adevăratul Rapid“. Şeful asociaţiei a sunat la ProSport, socotind că trebuie clarificate lucruri după ce Prosport a publicat un interviu cu doctorul Mihai Pîrvu, preşedintele Clubului Aristocratic Rapid, mai multe documente, dar şi afirmaţiile preşedintei CS Rapid, Vali Caciureac. Pîrvu şi Caciureac, care s-au întâlnit luni, la ora 12:00, spun că palmaresul din perioada 1923-1994 este în proprietatea Clubului Sportiv şi că va reprezenta „zestrea“ cu care Mişcarea Feroviară va porni la drum, legitimând această grupare drept continuatoarea de drept a tradiţiei giuleştene.

AFC Rapid va prelua, cel mai probabil, palmaresul actualei FC Rapid SA, după faliment, ceea ce înseamnă că va revendica istoria dintre anii 1994-2016. Trecerea palmaresului şi a siglei la AFC se va face în baza Articolului 26 din statutul FC Rapid SA, dar acest lucru nu se va produce scriptic decât după radierea societăţii lui Moraru de la Registrul Comerţului. În acelaşi timp, unul dintre suporterii rapidişti îi cere lichidatorului judiciar al FC Rapid SA, Aurel Brihac, să denunţe respectivul articol din statut ca fiind nul şi să scoată la licitaţie marca.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Horia Manoliu a trecut însă la ofensivă şi acuză că Mişcarea Feroviară e o clonă care va distruge Rapidul. Preşedintele AFC cere probe că palmaresul din perioada 1923-1994 s-ar afla la Clubul Sportiv şi avertizează că nu are ce negocia cu cei care susţin Mişcarea Sportivă. „Merg cu dreptatea şi cu transparenţa până la capăt, AFC Rapid este adevăratul şi unicul Rapid! Alţii trebuie să dovedească ceva, altfel să tacă pentru că fac rău Rapidului şi riscăm să dispărem!“, a fost mesajul preşedintelui AFC Rapid, care recunoaşte, totuşi, că nu are acte care să ateste că ar deţine palmaresul din perioada 1923-1994.

Manoliu, fost angajat la FC Rapid, a preluat toată structura clubului falimentar, inclusiv angajaţii, antrenorii şi juniorii, intenţionează să desfăşoare activitatea la baza Pro Rapid şi este asociat, la AFC Rapid, cu câţiva membri ai familiei sale şi cu Octav Cobzăreanu, om de afaceri apropiat de George Copos.

Redăm mai jos dialogul cu preşedintele AFC Rapid.

„Nu există nicio legătură cu domnul Copos, nu există nicio legătură cu firmele domnului Copos. Şi cu atât mai puţin nu există nicio legătură cu domnul Moraru”

Horia Manoliu: O luăm cu începutul sau cu finalul?
ProSport: O luăm cu ce doriţi dumneavoastră. Vă ascult.

Atunci când am vorbit cu dumneavoastră mi-aţi spus faptul că îmi daţi telefon şi eu v-am spus că o să facem o conferinţă de presă.
Da.

Nu mi-aţi solicitat un interviu oficial.
Da. A fost o discuţie pe care am considerat că e bine să o redau sub formă de interviu pentru a fi mai uşor de citit.

M-aţi anunţat acest lucru?
Din moment ce v-am spus că sunt de la ProSport şi v-am întrebat despre iniţiativa de a înscrie AFC Rapid…

Nu v-am anunţat că o să fie o conferinţă de presă?
Am scris şi asta, că veţi face o conferinţă de presă.

OK. Bun. N-are rost acum…
Dacă sunt lucruri pe care consideraţi că le-am redat inexact, puteţi să-mi spuneţi şi corectăm, nu e niciun fel de problemă.

Acum vă spun, credeţi-mă, la acea dată şi la acea oră când m-aţi sunat dumneavoastră (n.r. – marţi, 2 august, după-amiază), eram bombardat. Nu mai ştiam cu cine trebuie să vorbesc. Nu a fost o chestie că m-am exprimat eu mai nu ştiu cum sau am avut o ezitare. A fost, pur şi simplu, oboseală.
OK. Am reţinut, aţi fost obosit.

„Adresa de e-mail e ca şi moartă. N-am folosit-o niciodată şi nu e a FC Rapid”

Am şi eu o întrebare.
Da. Vă rog.

Cine v-a transmis dumneavoastră, pentru că văd că sunt surse interne, faptul că acel e-mail trecut în acea adresă a mea este e-mailul domnului Moraru?
Nu pot să vă spun.

Acea persoană a venit şi cu dovadă?
Pot să vă spun doar că are legături cu Rapid.

Dar a venit şi cu o dovadă că de pe acel e-mail a fost trimisă măcar o adresă oficială?
Domnule Manoliu, e-mailul fcrapid@outlook.com e trecut la contact, în antetul cererii pe care dumneavoastră aţi depus-o la AMFB.

Nu. Faptul că acea adresă a fost folosită de Rapid SA al domnului Moraru.
Eu am spus că acea adresă e a FC Rapid SA, nu că s-au trimis documente de acolo. Dumneavoastră mă întrebaţi de unde ştiu că este a FC Rapid SA? Pentru că scrie pe antet:fcrapid@outlook.com.

Nu. Stimabile domn, de unde ştiţi dumneavoastră că acea adresă a fost folosită de Rapid SA a domnului Moraru?
Din surse pe care, evident, nu pot să vi le spun. 

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

A produs acest lucru? Au venit cu vreo dovadă, ceva?
Acum mă întrebaţi dacă am şi dovezi?
Da.

Asta nu pot să vă spun, dacă am sau nu dovezi.
Atunci, îmi pare rău.

Trebuie să înţelegeţi că nu pot să vă spun nici cine mi-a spus, nici ce dovezi am.
Nu, dacă aveţi dovezi.

Eu pot să vă spun doar că informaţiile sunt din interior.
Bun.

Mai departe, dacă am sau nu dovezi…
N-aveţi.

Nu ştiu dacă am. Eu v-am explicat că nu pot să vă spun. Asta ar însemna, implicit, ca eu să vă spun că deţin documente din interiorul clubului Rapid şi indicii despre cine mi le-a dat. Ceea ce n-o să vă spun.
Deţineţi, nu e nicio problemă. Dar eu nu vreau să intru în conflict cu nimeni.

OK. În regulă. 
Informaţiile pe care dumneavoastră le aveţi sunt eronate.

Păi, atunci, haideţi să…
Având în vedere că eu, în ultimele două luni, am făcut şi munca de secretariat, pentru că doamna secretară, din cauza condiţiilor de la Rapid, a trebuit să-şi dea demisia, am făcut această adresă. Vorbind cu domnul administrator special de la acea perioadă…

Diaconescu sau Birlică?
Domnul Diaconescu.

În regulă.
Vorbind cu domnul Diaconescu, am spus că e cel mai bine, şi există şi probă, ca adresele să fie ale noastre. Transmise la FRF şi LPF pentru corespondenţa oficială. Iar acea adresă este ca şi când ar fi moartă. N-a existat niciun mail oficial transmis de nimeni de pe acea adresă.

Dumneavoastră spuneţi că acea adresă, de fapt, e trecută fictiv acolo, nu există.
Ba nu. Acea adresă există.

Deci, există.
Da.

Există, dar spuneţi că nu a fost niciodată folosită.
Da. Domnul administrator special din acea perioadă a spus că e mult mai credibil aşa, să folosim adresa mea, în calitate de secretar…

Dumneavoastră eraţi director de marketing?
Urmează ca domnul Brihac (n.r. – lichidatorul judicar) să răspundă în ce postură eram eu acolo.

Dar de ce ar răspunde Brihac?
Nu ştiu! Urmează să vedem! Important este că în ultimele două luni, până la intrarea în faliment, pe 13.06, am ocupat funcţia de secretariat la Rapid. Şi de casier, pardon.

Am înţeles.
Deci, din punct de vedere procedural, am convenit că era mult mai credibil să ne dăm adresele personale la contact.

În regulă. Dumneavoastră spuneţi că, în realitate, aţi folosit adresele de e-mail personale din mai multe motive. Pentru credibilitate, din cauza lipsei de personal…
Corect.


Horia Manoliu a precizat, pentru ProSport, că adresa de e-mail fcrapid@outlook.com, folosită în antetul cererii de înscriere a AFC Rapid la AMFB, în Liga 5, este a sa, personală, şi nu a FC Rapid SA, patronat de Valerii Moraru. După cum se poate vedea mai sus, nu numai e-mailul poate naşte discuţii, ci şi adresa fizică a celor două grupări. Pe antetul cererii trimise de AFC figurează adresa Bulevardul Bucureştii Noi, nr. 170, exact aceeaşi trecută la contact şi pe site-ul fcrapid.ro, care aparţine clubului lui Valerii Moraru. Această adresă este, de fapt, a bazei Pro Rapid, care îi aparţine lui George Copos

„Ar fi cea mai mare mârşăvie şi cea mai mare minciună de când există fotbalul românesc, dacă palmaresul până în 1994 n-a fost transferat atunci la UFC Rapid”

Bun. E clar.
Şi acum revin la această parte legată de palmares. Faptul că se susţine de anumite persoane că noi, din 1994 şi până acum, am fi o altă societate, de fapt, un alt Rapid, automat înseamnă că ar fi cea mai mare mârşăvie şi cea mai mare minciună de când există fotbalul românesc.

Staţi un pic…
Faptul că la înfiinţarea UFC Rapid, eventual, nu ar fi fost trecut patrimoniul tot, în totalitate, când s-a desprins, practic, de CS Rapid, asta înseamnă că toţi rapidiştii şi toată suflarea fotbalistică din România, până acum, am fost minţiţi.

Prima persoană…
Iar persoanele responsabile de acest lucru urmează să răspundă!

Prima persoană de la care am aflat faptul că palmaresul 1923-1994 este la CS Rapid a fost Vali Caciureac, chiar preşedinta CS Rapid!
Doamna Vali Caciureac n-are nicio treabă! N-avea nicio treabă atunci.

Eu vă spun că am aflat acest lucru de la Vali Caciureac. Dânsa afirmă că palmaresul 1923-1994 este la Clubul Sportiv.
Da. Au fost în acea perioadă nişte persoane care au făcut această separaţie dintre CS Rapid şi UFC Rapid.

Era Mihai Zaharia preşedinte la Clubul Sportiv şi Mircea Pascu, fostul preşedinte al FRF, şef la secţia de fotbal care s-a separat.
Vă daţi seama că noi, până acum, toţi rapidiştii şi toată suflarea fotbalistică din România, am fost minţiţi?

Cine v-a minţit?
Nu ştiu. Urmează să se stabilească pe cale oficială.

Bun. Lucrul ăsta cum vedeţi dumneavoastră că se poate clarifica?
Deocamdată, prin acte. Eu asta spun.

CITEȘTE ȘI  Mărturie senzațională a unui rapidist: "Am semnat la prânz, am intrat la pauză"

Deci, deocamdată, prin acte. Şi, dacă nu se lămureşte, la tribunal.
Eu mi-aş dori să se lămurească prin acte lucrurile exact cum ştim toţi rapidiştii. Asta înseamnă ca eu, fiul meu sau – nu contează – oricine, care a fost la Rapid, i s-a spus: „Ăsta e Rapidul!“. Când, de fapt, nu era!

Am înţeles.
Vă daţi seama de amploarea acestui lucru?

Categoric.
Şi ce consecinţe sunt! Înseamnă că noi, cu toţii, inclusiv LPF, FRF, am fost, cu toţii, minţiţi.

Sunt consecinţe majore. Dumneavoastră aveţi acte care să demonstreze că…
UFC cu AFC, da. Fără niciun fel de probleme.

Nu. Că aveţi palmaresul din 1923 şi până acum.
Nu. Eu… Pentru că nu ţinem… Eu deţin AFC Rapid.

AFC Rapid care este continuatoarea UFC Rapid, aşa cum mi-aţi spus şi data trecută.
Exact.

Iar UFC a apărut în momentul când s-a dezlipit secţia de fotbal de Clubul Sportiv, în 1994, care a rămas la Ministerul Transporturilor.
Chiar nu mai ţinem minte. E vorba de anii ’90. Vă daţi seama…

Da, aşa e, dar sunt detalii care acum devin importante. Atunci n-a băgat nimeni de seamă, dar acum toată lumea ţine cont de ele.
Da. Şi urmează să vedem…

„Eu i-am anunţat pe domnii de la Clubul Aristocratic că AFC e o asociaţie, un ONG cu minimum cinci membri. Ce înseamnă a controla o chestie?”

Haideţi să lămurim nişte lucruri. Probabil că aţi citit interviul cu doctorul Pîrvu…
Da, l-am citit.

Dânsul afirmă mai multe lucruri. În primul rând, că a avut o discuţie cu dumneavoastră în luna iulie, discuţie în care nu l-aţi informat că ar fi, de fapt, mai mulţi oameni care conduc AFC.
E treaba foarte simplă. Când a fost discuţia cu domnii de la Clubul Aristocratic, eu i-am anunţat că e o asociaţie. Un ONG care trebuie să funcţioneze pe o anumită lege. Care lege spune că un ONG nu poate să funcţioneze fără minimum cinci membri.

Deci spuneţi că a înţeles dânsul greşit.
Da, da. Atâta timp cât, din acele şase persoane, patru sunt membri din familia mea, iar unul e un foarte bun prieten de-al meu, iertaţi-mă… Ce înseamnă a controla o chestie?

Al doilea lucru pe care dânsul a vrut să-l sublinieze: că Rapid ar fi fost asasinat economic la ordin. Dumneavoastră aţi lucrat la FC Rapid. Aţi simţit vreodată că există cineva sau ceva, un plan de asasinare economică a Rapidului?
Stimate domn, dacă acest lucru legat de patrimoniu se dovedeşte real, despre ce vorbim? Deci înseamnă că din 1994 există o idee, un plan de a asasina Rapid, cum spuneţi dumneavoastră.

Nu, nu spun eu. A spus-o doctorul Pîrvu. Pe mine m-a surprins afirmaţia dânsului.
Înseamnă că până acum a existat un plan… Şi, dacă stau să mă gândesc, sunt mulţi care s-au raliat acestui plan.

Deci, şi dumneavoastră aţi simţit asta.
Eu acum constat acest lucru. Pentru că, în cazul în care se dovedeşte că există acest patrimoniu doar din 1994, când a fost făcut transferul legal, cinstit şi corect, înseamnă că a fost un plan. Dacă se dovedeşte scriptic că în 1994, de fapt, nu a fost transferat acest palmares, înseamnă că există acest plan. Corect.

„Cineva, nu contează cine, urmăreşte desfiinţarea Rapidului. A adevăratului Rapid”


Preşedintele AFC Rapid a dezminţit orice legătură cu George Copos, fostul proprietar al asociaţiei. FOTO: Mediafax

Mi-aţi spus data trecută clar că nu aveţi nicio legătură cu Valerii Moraru. Vă întreb acum dacă aveţi vreo legătură cu George Copos, aşa cum mi-au spus în ultima săptămână mai multe persoane implicate în mişcarea rapidistă.
Stimate domn, nu există nicio legătură cu domnul Copos, nu există nicio legătură cu firmele domnului Copos. Şi cu atât mai puţin nu există nicio legătură cu domnul Moraru.

De unde atunci toate suspiciunile astea?
Există nişte stimabili domni care nu au altceva de făcut decât să dezinformeze.

Deci sunt dezinformări şi nu aveţi nicio legătură cu George Copos.
Absolut, absolut. Singura legătură cu domnul Copos, sper să se poată întâmpla, ar fi baza Pro Rapid. Dar atunci ar însemna că şi domnul Cristescu, şi domnul Zamfir, şi domnul Moraru să fi avut legături cu domnul Copos şi că a fost un plan ascuns şi aşa mai departe.

Da, ajungem iar la… OK. Atunci, de unde aveţi surse de finanţare să ţineţi echipa?
Vă daţi seama dumneavoastră că acum, odată cu eventuala apariţie a unui alt Rapid, confuzia în rândurile suporterilor o să fie maximă.

Da, am scris deja despre asta.
Asta înseamnă, din punctul meu de vedere, că cineva, nu contează cine, urmăreşte desfiinţarea Rapidului. A adevăratului Rapid.

Consideraţi, deci, că asta va afecta planul de finanţare pentru AFC Rapid.
Bineînţeles. Bineînţeles.

Vă gândiţi, de când a apărut această poveste, să încercaţi o înâlnire cu cei care vor să susţină Mişcarea Feroviară şi să ajungeţi la o asociere?
Nu ştiu cine sunt! Acum am aflat, de pe site-ul dumneavoastră, că este Adrian Matei (n.r. – unul dintre suporterii care deţin 1% din FC Rapid). Foarte bine. Foarte bine. Dânsul avea o problemă cu Rapidul. În general, dânsul are o problemă cu toată lumea. E… Ce să mai… Oportunist din fire.

CITEȘTE ȘI  La Pitești chiar se consumă chestii interesante: de ce n-are Rapid voie să joace în violet! :)))

„CS Rapid nu are nicio legătură cu noua structură”

Am înţeles. Deci nu vedeţi o apropiere între…
Mişcarea Feroviară este, din punctul meu de vedere şi al rapidiştilor, o clonă. Pentru că CS Rapid nu are nicio legătură cu noua structură. Pe mine asta mă deranjează cel mai mult. CS Rapid nu se poate implica decât prin stadion.

S-ar părea că e o problemă care nu se poate rezolva pe cale amiabilă.
Nu. E foarte simplu. Sper să producă cineva o hârtie legată de palmares.

Dumneavoastră ar trebui să produceţi această hârtie.
Nu, cine a afirmat că are palmaresul.

Deci Vali Caciureac.
Doamna Caciureac nu are nicio implicare în acest lucru. Eu aş spune că, mai degrabă, domnul Zaharia.

Fostul preşedinte al Clubului Sportiv.
Corect. Din păcate, îmi cer scuze, doamna Vali e o doamnă adevărată. Un preşedinte adevărat. A intrat în această vâltoare, din păcate. Nu ştiu. Asta este. Spre fericirea noastră, există un singur Rapid. Actul l-ai publicat şi tu.

Da. 
Şi acum sunt câteva persoane care contestă acest lucru. Ce vrei să dovedeşti tu? Că eşti împotriva Rapidului, de fapt.

Lucrul acesta se va lămuri când va apărea un document scris care să clarifice situaţia palmaresului.
Eu doresc la toată lumea mult calm. Ai văzut. Şi la tine, acolo… Că vin unii să conteste… Nu ştiu cine e în spatele acestei mişcări. Sincer, poate să fie domnul Moraru. De unde ştiu eu că nu e domnul Moraru?

În spatele iniţiativei cu Mişcarea Feroviară?
Poţi să-mi aduci tu mie, sau să produc eu vreo dovadă clară că nu e domnul Moraru? Dar pot să afirm acest lucru.

Categoric că puteţi afirma. Se poate afirma orice.
Având în vedere că domnul Adrian Matei a fost acţionar şi vorbea în permanenţă, logic, cu acţionarul majoritar, nu putem să tragem noi, amândoi, concluzia că, de fapt, stai că e domnul Moraru în spatele acestei acţiuni?

E posibil orice, ce să vă răspund… Chestia asta cu teoria conspiraţiei… Tocmai de aceea v-am întrebat dacă bănuiţi că ar fi un plan, aşa cum afirmă doctorul Pîrvu. Eu am motivele mele să fiu sceptic.
Dacă se dovedeşte problema legată de palmares, ferească Dumnezeu! Ferească Dumnezeu! Eu, unul, nu cred că va fi un rapidist în lumea asta care să ierte vreodată persoanele care au făcut acest lucru în 1994. Asta înseamnă că toată suflarea fotbalistică din România a fost indusă în eroare în mod intenţionat.

Observaţi că acelaşi proces există acum şi la Steaua acum. Cu palmaresul şi cu sigla.
Şi, la rândul lor, se judecă. În cazul de faţă cred că e puţin mai simplu. Aşteptăm hârtiile.

„Domnul Cobzăreanu a fost tot timpul alături de Rapid. Este un prieten al Rapidului. Nu ştiu dacă e şi prieten cu Copos. De ce nu-l întrebaţi pe dânsul?”

OK. Voi scrie ce mi-aţi spus.
Deci treaba cu e-mailul, problema cu palmaresul şi cu domnul doctor Pîrvu. Nu l-am minţit absolut deloc. Având în vedere că dintre asociaţi patru sunt membri ai familiei mele, unul e foarte bun prieten cu mine, iar pe domnul Cobzăreanu (n.r. – membru în AFC Rapid) pot să-l consider cu mândrie un prieten de-al meu.

Este şi un prieten al lui Copos?
(ezită) Atât timp… Este, în primul rând, un prieten al Rapidului. Atât timp cât domnul Cobzăreanu, până acum, inclusiv acum, are contract făcut cu FC Rapid SA, sper ca domnul Brihac să nu abuzeze de acest contract, dânsul a dat produse de la firma pe care o conduce, le-a dat Rapidului. Fără niciun interes. Tot timpul. Indiferent că a fost domnul Copos, că a fost domnul Zamfir, că a fost domnul Moraru. Tot timpul. Nu a fost nicio pretenţie. Singura chestie, dânsul a vrut tot timpul poziţia bannerelor. Avea dânsul poziţia bannerelor deja fixată.

Am înţeles asta. Dar este Cobzăreanu şi un prieten al lui Copos?
Nu ştiu… Întrebaţi-l pe dânsul. Mă întrebaţi pe mine?

Păi, vă întreb. Dacă spuneţi că sunteţi prieten cu dânsul, probabil că ştiţi.
Întrebaţi-l pe dânsul! Pot eu să răspund în numele dânsului?

OK.
Dar, în acelaşi timp, vă spun că domnul Cobzăreanu a fost necondiţionat alături de club, indiferent cum se numea Rapid, a dat produse pentru Rapid continuu.

În regulă. A dat produse contra reclamă pe stadion, nu gratis.
Da, două bannere pe stadion, pe o anumită poziţie pe care dânsul….

A cerut-o.
Da.

Voi scrie ce mi-aţi spus.
Mulţumesc.

Articol preluat de pe prosport.ro

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

3 Comments

 1. „Merg cu dreptatea şi cu transparenţa până la capăt, AFC Rapid este adevăratul şi unicul Rapid! Alţii trebuie să dovedească ceva, altfel să tacă pentru că fac rău Rapidului şi riscăm să dispărem!”. Poate pt dv. daca fizic adevaratul Rapidul v-a dispare odata cu AFC sau cealalta Miscare, dar pt noi cei ce am stat in acea „tribuna a copiilor”, la tribuna a II-a cu nea Mincea, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace (pe care nu o are in aceste momente acolo sus),pt cei ce am stat si am incurajat echipa la peluze pe frig, soare, ploaie, pt cei ce se rataceau (cu copiii dupa ei) prin anumite localitati si venea toata galeria sa-i caute, nu v-a dispare d-l Horia. Palmaresul este in inima noastra si sufletul celor ca Mutulica (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si pe el) care baga capu’ in pamant si dribla tot ce gasea. D-le Horia si cei de la Miscare Feroviara + Clubul Sportiv aratati-ne (publicati) bilantul contabil pe ultimii 5 ani ca sa stim ce neasteapta peste 5 ani.

 2. Ma intreb…. ce tot atata secretomanie……ai sau nu palmaresul……ce atata Caciureac sau Zaharia…..dovedeste si gata!
  Sunt atat de dezamagit de Moraru…. am avut incredere in el……am crezut pana in ultima clipa ca o sa salveze Rapid……..iar acum apare unul ,altul si se cearta pe ,palmares………..DOVEDITI, DOVEDITI, DOVEDITI ca nu mintiti si haideti odata pentru totdeauna sa pornim fara scandal si ura pe un alt drum sustinand un singur Rapid. Daca nu strangem randurile…… si sa fim corecti in primul rand cu noi insine asistam cu neputinta unii si putinta altii la sfarsitul acestui club de traditie. Dovedeste Domnule Horia inainte de toti ca detii acest palmares cu acte nu vorbe……ca asa si eu detin palmaresul Rapidului, Realului sau Barcelona……Dovedeste, Dovedeste, Dovedeste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. De unde naiba apar toti papagalii astia, bai frate?

  Auzi la el: „eu am palmaresul din 1923, dar nu pot dovedi. Sa dovedeasca Caciureac, ca si ea spune ca il are”
  Chiar exista asemenea exemplare, pe bune? Sau e doar o comedie sa ne tina ocupati?
  Fosilele alea, la fel. Domne….stim noi marile secrete si combinatii, dar nu putem spune si face nimic!
  Dupa ce ca suntem vai de noi, amarati si nefericiti, mai apar si rasii astia cu bataia asta de joc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.