EXCLUSIV / Yesilova ia doi fosti rapidisti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Lovitura pentru doi fosti rapidisti!

Dacian Varga si Robert Caruta vor juca in Macedonia la Bregalnica Štip, echipa de pe locul 9. Acestia au fost adusi acolo de Yuksel Yesilova, fostul antrenor al lui Pancu si Maftei de la FC Voluntari.

Yesilova l-a „turat” pe Pancu

Antrenor principal specializat in pregatire fizica la echipa din Ilfov, turcul l-a adus pe Pancu la parametri excelenti in ultimul an de cariera. De altfel, acest lucru s-a vazut cel mai bine prin aportul consistent pe care Pancone l-a avut in lupta Voluntariului pentru evitarea retrogradarii.

Caruta a stat la Rapid pana la final

Yuksel Yesilova a semnat cu Bregalnica Štip pe 2 ani si jumatate. Iar cei doi fosti rapidisti au fost principalele sale tinte. Robert Caruta este international U21 si a jucat pentru Rapid in 2016. Nu prea mult, e adevarat. Asta pentru ca Robert Caruta a venit nepregatit fizic in Giulesti. Totusi, in partidele jucate, mijlocasul a aratat o tehnica excelenta. Mai mult, Caruta s-a antrenat cu Rapid, sub comanda lui Dan Alexa pana in ultima clipa. Pana cand Rapid a pierdut dreptul de a juca in Liga 1.

Varga a jucat doar un meci la Rapid

Si Dacian Varga va merge la Bregalnica Štip. Chiar daca a fost si el la Rapid, povestea sa e total diferita. Dacian Varga a ajuns in Giulesti la inceputul lui 2010. Impreuna cu Tiberiu Balan. Numai ca ambii au jucat atunci doar cate un meci. Castigat pe teren cu 1-0. Dar pierdut ulterior cu 3-0 la „masa verde” pentru ca cei doi nu aveau drept de joc. Au plecat de la Rapid, dar Balan s-a intors ulterior. In schimb, pentru Dacian Varga a fost singurul meci jucat la Rapid…

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required