Etapa 1. Farul – Rapid 1-1. Început şovăielnic

Bundesliga
Puiu Ionescu a jucat in Bundesliga

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Rapid s-a cam săturat de locul 2, pe care l-a tot obţinut în ultimii ani. Echipa e bună, jucătorii de calitate, dar ceva lipseşte. Ca drept dovadă şi meciul jucat în această după-amiază la Constanţa. Puhoiul de lume din tribune l-a putut admira pe Puiu Ionescu cum a marcat în chiar minutul 6. Atacantul a punctat pentru cea mai iubită echipă din ţară repede, foarte repede. Nu a putut aduce însă o victorie la care toţi rapidiştii sperau. Măcar cei din tribune n-au fost pre supăraţi. Marea era la doi paşi şi şi-au reluat locurile pe plajă imediat după fluierul final.

Urmează Rapid – UTA!

Să se aleagă praful încă un an de visele noastre? Şi în vara lui 1965 ne-am pus speranţe… Ca să ce? Iar atunci, pe 23 august am bătut la Constanţa. Era etapa a doua… Farul a terminat pe 9 campionatul trecut. Rapid pe 2. În spatele marii rivale Petrolul Ploieşti. Să fie anul ăsta altfel? Noi sperăm, dar momentan doar Puiu Ionescu a fost la datorie. Într-o săptămână avem meci acasă cu UTA! Un meci cu o încărcătură mult mai mare. Trebuie să salvăm impresia de la Farul – Rapid 1-1. Avem nevoie de victorie!

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required