El este criminalul suporterului dinamovist

Badea Alexandru va petrece 14 ani dupa gratii

UPDATE: CRIMINALUL NU FACE PARTE DIN GALERIA STELEI, CI DIN GALERIA RAPIDULUI, FIIND MEMBRU AL BRIGAZII RADICALS!

radicals

Prosport reda declaratia unui vecin al criminalului suporterului dinamovist:

”În seara derby-ului veneam pe jos de la meci şi undeva în zona parcului Titan, la Potcoava, am văzut un grup în care era şi el. M-a strigat, dar nu m-am oprit pentru că mă grăbeam. Grupul era destul de liniştit, nu ştiu dacă se petrecuse ceva. A doua zi m-am întâlnit cu el la supermarketul la care lucra ca agent de pază. I-am spus că îmi pare rău că nu m-am oprit, iar el din proprie iniţiativă mi-a zis că ieşiseră aseară să se bată cu câinii”, susţine vecinul celui reţinut de poliţie. Cu privire la echipa cu care simpatizează Badea, mărturiile sunt că este fan al Rapidului: ”Îl ştiu din şcoala generală, e rapidist de mic, mergea şi în deplasări. De curând a fost şi la ziua Rapidului când au împlinit ei nu ştiu câţi ani”.

Adrian Daniel Matei, un suporter dinamovist în vârstă de 18 ani, a murit după ce sâmbăta trecută, în timp ce se întorcea de la meciul Steaua – Dinamo, a primit o sticlă în cap în urma unei altercații care a avut loc în apropierea parcului Titan din București.

 ̶U̶l̶t̶i̶m̶e̶l̶e̶ ̶i̶n̶f̶o̶r̶m̶a̶ţ̶i̶i̶ ̶a̶r̶a̶t̶ă̶ ̶c̶ă̶ ̶s̶u̶s̶p̶e̶c̶t̶u̶l̶ ̶p̶r̶i̶n̶c̶i̶p̶a̶l̶ ̶e̶r̶a̶ ̶î̶n̶t̶r̶-̶o̶ ̶f̶a̶c̶ţ̶i̶u̶n̶e̶ ̶u̶l̶t̶r̶a̶s̶ ̶a̶ ̶S̶t̶e̶l̶e̶i̶.̶ ̶A̶c̶e̶s̶t̶a̶ ̶f̶ă̶c̶e̶a̶ ̶p̶a̶r̶t̶e̶ ̶d̶i̶n̶ ̶g̶r̶u̶p̶a̶r̶e̶a̶ ̶T̶i̶t̶a̶n̶ ̶B̶o̶y̶s̶,̶ ̶o̶ ̶g̶r̶u̶p̶a̶r̶e̶ ̶d̶e̶ ̶b̶a̶z̶ă̶ ̶d̶i̶n̶ ̶P̶e̶l̶u̶z̶a̶ ̶N̶o̶r̶d̶ ̶a̶ ̶S̶t̶e̶l̶e̶i̶,̶ ̶ş̶i̶ ̶l̶u̶c̶r̶a̶ ̶c̶a̶ ̶a̶g̶e̶n̶t̶ ̶d̶e̶ ̶p̶a̶z̶ă̶ ̶l̶a̶ ̶u̶n̶ ̶s̶u̶p̶e̶r̶m̶a̶r̶k̶e̶t̶.̶

Suspectul a recunoscut că a avut incidentul după meciul Steaua – Dinamo şi a susţinut că l-a lovit cu un baston telescopic pe care îl avea în dotare de la job.

Poliţia l-a identificat după declaraţiile martorilor coroborate cu imagini video de la camerele din zonă. Poliţia nu are pe cameră întreg incidentul, ci doar frânturi. Suspectul a mai susţinut că întreg incidentul a durat 30-40 de secunde.

Poliția a arestat azi noapte principalul suspect în acest caz. Este vorba despre Alexandru Badea, un tânăr născut în anul 1991 și care locuiește chiar în zona în care s-a întâmplat tragedia (Potcoava – Titan).

Primele informații în legătură cu decesul lui Adrian au apărut pe o pagină de facebook a suporterilor dinamoviști, Nuova Guardia 1996, unde se menționa că tânărul ar fi intervenit pe drumul spre casă, după finalul meciului, într-un conflict în care ar fi fost implicați mai mulți steliști și un dinamovist. Adrian ar fi fost lovit în cap cu o sticlă, a intrat în comă, iar acum două zile s-a anunțat decesul.

Suporterul de 18 ani, legitimat la clubul de hochei pe iarbă CS Antilopa, a suferit un hematom cerebral sever și a fost operat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din București, însă nu a mai putut fi salvat.

Sursa: gsp.ro

Foto: Raed Krishan, gsp.ro

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

17 COMENTARII

 1. baieti , toti care stau in cartierul titan si-l cunosc pe alex stiu ca-i rapidist . nici macar nu a fost la meci , omul doar cauta scandal . si i-a iesit de minune , se pare…nu conteaza cu cine tinea , din ce brigara era. conteaza ce s-a intamplat , o catastrofa care putea fi evitata usor . 2 vieti ruinate , 2 familii distruse. asta-i tot.

 2. Nu prosport l-a omorat, dar presa instiga la violenta, ne invrajbeste unii impotriva celorlati. Nu uitati disensiunile dintre grupurile galeriei noatre.

 3. Nu credem nici o iota ca criminalul este rapidist. Este ilogic. Este clar a fost un stelist inrait de dupa meci. Presa asta chiar numai are ce inventa?

 4. Criminalul nu are cum sa fie Rapid,asta este o calomnie. Criminalul a fost 100% stelist,numai astia sunt perversi cu adevarat

 5. nu prea îmi place titlul, este prea acuzator, prea direct, prea dă verdicte, prea dușmănos.
  corect ar fi fost ” el este suspectul principal”, „persoana arestată de poliție în cazul…” ori ceva de genul ăsta.
  sunt f. multe aspecte atunci când se produce un eveniment cu asemenea deznodământ și totul trebuie tratat cu atenție.

 6. Pai ce sa mai comentezi de ceea ce a facut tampitu asta?! Nici nu mai e nimic de spus. E de la sine inteles ca un om normal condamna ceea ce a facut cretinu ala. Galeria RAPID se dezice de astfel de caractere. Eu nu il privesc ca pe un RAPIDist pe criminal.

 7. Ce importanta are ca acel individ era rapidist sau nu. Acel nemernic este un criminal, indiferent cu ce club simpatiza.
  Acel baiat, Dumnezeu sa-l ierte, si-a pierdut viata la doar 18 ani!
  Cand citesc ca toata lumea este interesata de simpatiile criminalului in loc sa condamne aceste manifestari huliganice mi se face din ce in ce mai scarba de fenomenul fostbal.

 8. Ee, asta e deja altceva. Inclin sa va cred pe voi (inca) pe surse voastre, decat sa cred pr0stsportul sau toata sleahta presei sportive din Romania care instiga la violenta si provoaca ura doar pt a scoate senzationalul la vedere.
  Multumesc de informatie!

  Suflarea RAPIDista trebuie sa se dezica de astfel de oameni care fac asa ceva.

 9. Criminalul este din RADICALS au confirmat si cei de la T2. Daca vrei sa stii parerea celor din Radicals intreaba-i pe ei!

 10. Corect! Pana atunci, acele surse ale pr0stsportului nu le crede nimeni. Incep sa am tot mai putina incredere si in 1923.ro. Tot citeaza din acest site mincinos (care ne-a dovedit de atatia ani ca sunt mincinosi) si mai nou, 1923.ro ia aparatea site-ului mincinos numit proStsport.
  Interesant e ca la inceput, articolul de pe site-ul 1923.ro spune ca pr0stsportul reda ce zice acel „suporter anonim”, acel „prieten anonim”, acea „sursa sigura autorizata” :))))))) , ca la final sa spuna ca sursa e gsp.ro.
  Cine va mai intelege si pe voi, ca de cand RAPID a falimentat parca am luat-o toti razna.
  Inca astept ca 1923.ro sa spuna ce echipa sustin ei (afc sau as fc), in afara de echipa proStsportului.

 11. Stimabile admin, pr0Stsport sponsorizeaza cumva site-ul 1923.ro sau are actiuni la site-ul vostru, de tot ii citati si mai nou le luati apararea? Unde erati atunci cand se luau de RAPID si de RAPIDisti?

 12. intrebare daca se poate!? dc nu apare nimeni de la radicals sa confirme sau sa infirme apartenenta criminalului?deocamdata e confirmat doar de un vecin anonim(care poate fi un stelist sa atrunce la rapid pisica ca sa nu ii ia pe toti din titan boys la purificat)..prima stire a dat o gsp care au spus ca e din titan boys cum ca asa ar fi recunoscut crminalul si fapta si cu ce a dat(castet/baston telescopic,nu cum se stia initial cu sticla).. asteptam parerea clara a celor de la radicals

 13. Mai ai putin si zici ca aia de la Prosport l-au omorat pe baiatul asta si i-au inscenat asta aluia din Radicals!

 14. proStsport = ziar / site mincinos.
  proStsport cauta dezbinare dupa ce au vazut o apropiere a galeriei dinamo de RAPIDisti find solidari cu RAPIDistii pusi la grea incercare in aceste vremuri.
  Se stie ca redactia pr0Stsport e o redactie wcsb-ista si ca urasc RAPIDul si pe RAPIDisti.