„Doar Dinamo” acasă la fcsb

dinamo
dinamo

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cea din imagine a fost coregrafia de la meciul fcsb – Manchester City 0-5. Steliştii au dres-o, susţinând că a fost ideea lor. Ca o ironie. Dar nu au făcut altceva decât să devină şi mai penibili. Antrenorul cu freză nouă spunea acum puţin timp că adversarii ar trebui să se obişnuiască cu fcsb câştigând. Noroc că Chiajna, Viitorul sau Botoşani nu joacă în Premier League sau Liga Campionilor… Despre scor nu mai are rost să vorbim. Dar despre suporteri? „Milioanele” de „fcsbişti” din tribune au fost umilite de câteva zeci de dinamovişti.

Acea specie care începe să plece la pauză

Nu că reprezentanţii acelui club ne-ar fi mai dragi, dar măcar ei au demonstrat ceva. Au demonstrat că cei 40.000 – 50.000 de oameni care vin la astfel de meciuri şi care în general încep să plece la pauză sunt cine sunt. Adică cete de ilfoveni sau de oameni de prin ţară care rabdă o lună doar ca să vadă un astfel de meci. În marea lor parte. De ce? Coregrafia spune totul, de alte explicaţii nici nu mai este nevoie. Iar mesajul de la tribuna a doua este umilinţa maximă.

Împăcaţi-vă cu Armata, aduceţi militari, scăpaţi de umilinţe!

Poate chiar mai rea decât 1-5 cu Stuttgart, 0-4 cu Chelsea sau rezultatul recent marcat pe tabelă. Toate au fost pe Arena Naţională, iar responsabilă a fost aceeaşi echipă. Cu acelaşi antrenor pe bancă. Mereu în faţa a peste 45.000 de oameni. „fcsbişti” adevăraţi la acele meciuri. Cu toate că, 80 la sută dintre ei nu vor mai călca prea curând pe Arena Naţională. Bine ar fi să se joace şi în Liga Campionilor cu Chiajna sau Viitorul. Iar în tribune să fie aduşi, ca pe vremuri, militarii. Măcar aşa nu mai rişti să te faci de râs. Hai, băieţi, nu vă supăraţi, că aşa vă împăcaţi şi cu Armata!

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

1 COMENTARIU