Despre Clubul Sportiv Miscarea CFR

Clubul Sportiv Miscarea CFR este infiintat in 2004, are culorile alb-albastru si nu are nicio legatura cu Clubul Sportiv Rapid Bucuresti, conform informatiilor obtinute de pe site-ul clubului miscarea.ro. Clubul are sectii de atletism si de handbal, iar profesionalismul cu care acest club este condus reiese cat se poate de clar din postarea facuta de presedintele Stefan Costache, in urma cu aproximativ doi ani de zile, cand sportivii clubului au refuzat sa participe la un concurs national, iar cei care au dorit sa faca acest lucru nu erau suficient de bine pregatiti. Ne intrebam daca cei care sustin ca acest club poate fi continuatorul Marelui Rapid cunosc situatia fiananciara a entitatii, daca s-a facut un audit si se cunosc cu exactitate datoriile si asa mai departe, dar stiti voi… vorba aia: „Nu pune intrebari si nici minciuni n-ai s-auzi…”

Ne pare rau, dar nu putem pune acest articol in alta parte decat la „Umor Giulestean”… chiar daca e mai mult negru decat visiniu, in cazul de fata…

Nu facem niciun comentariu in plus si va lasam sa trageti singuri concluziile!

miscarea

8 COMENTARII

  1. Probabil Motu` Pittis sau Colea Rautu se svarcolesc acolo unde sunt cand aud ce vreti voi!Sunteti rapidisti?

  2. Oricum suntem de tot rasul, dar măcar sa fim corecți. Pe pagina Mișcarea CFR București culorile secției de fotbal sunt alb vișiniu .Întrebarea mea este ce ne facem dacă aflam ca palmaresul pana în 1994 este într-adevăr la clubul sportiv….Atunci ce mai e de zis ? Cel mai bine ar fi sa se unească toate părțile. Dar idiotul de Copos a înregistrat la OSIM aproape toate denumirile de echipe ce cuprind RAPID .Măcar CF RAPID BUCURESTI 1923 sa fi rămas.

  3. Ne-am lamurit si cu miscarea lui peste prajit. Vai de capul nostru!
    Daca asta e Rapidul ala curat despre care vorbeau aristocratii aia….e clar.
    Cu alte cuvinte, ei incearca o fuziune cu un club total strain, ca sa inceapa din ultima liga si pe urma mai vedem noi. Pai mai bine fuzionau cu Astra, ca aia au mai multe legaturi cu Rapidul.

  4. 1923. ro, aveti va rog grija cum mediati postările pt ca același ,, hoț” frustrat a scăpat de la stana si behăie la un nivel care nu are legatura cu discuțiile de pe site

  5. OLE OLE SUB POD APAR CLONELE.OLE OLE MULTUMIM MORARULE.RESPECT DOMN VALERI CA AI SCAPAT TARA ASTA DE CRONCANITORI.ZECI DE MILIOANE DE ROMANI VA MULTUMESC.