Gata! Dan Alexa a semnat cu ASA

Dan Alexa
Dan Alexa, meci incredibil

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dan Alexa nu se sperie de noua provocare din cariera sa, ASA Târgu Mureş, pe care a preluat-o într-o situaţie extrem de dificilă. Ardelenii au eşecuri pe linie în primele trei etape şi au şase puncte penalizare, cu care au pornit în noul sezon. Alexa a sosit la clubul aflat în insolvenţă de la Rapid, formaţie intrată în procedura de faliment.

„Mai bine decât la Rapid!”

Am venit de la Rapid, oricum e mai bine„, a glumit la Digi Sport Special Alexa, care a continuat: „Sunt nişte restanţe, e un buget aprobat, când se vor băga banii se vor plăti şi restanţele. Sunt optimist, mai încercăm să luăm nişte jucători acum. A fost un început foarte prost, dar, dacă îi pregătesc uniform, putem ieşi din subsolul clasamentului, deşi va fi foarte greu„.

Absenţe multe pentru Alexa

Ne lipsesc şase-şapte jucători în Cupa Ligii, voi vedea ce formulă găsesc. Emil Dică a făcut o ruptură acum două zile, Mureşan e suspendat. Jucătorii importanţi nu îi am acum, însă sper să fie în forma ok la meciul cu Chiajna. Surdu, Bellu şi Mendy au venit deja, pe Goga mi-l doresc foarte mult, la Timişoara a jucat bine, cât a fost sănătos. Sburlea am înţeles că a fost ieri, până să ajung eu, însă nu mai face parte din lot„, a mai dezvăluit noul antrenor al lui ASA.

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required