AFC RAPID s-a inscris in Liga a 4-a

Rapid

UPDATE: Clubul Sportiv RAPID prin vocea presedintelui Vali Caciureac, a anuntat ca va sustine AFC Rapid si va ajuta cu punerea la dispozitie a stadionului Giulesti „Valentin Stanescu”! De asemenea Vali Caciureac a afirmat ca palmaresul din 1923 pana in 1994 se afla in posesia CS RAPID, iar din 1994 pana in prezent la AFC RAPID, ceea ce inseamna ca echipa inscrisa in Liga a 4-a este continuatoarea echipei infiintata in 1923. OFICIAL AVEM ECHIPA!

Vezi mai jos interviul cu Vali Caciureac:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

 

Astăzi, Horia Manoliu, fost director de marketing al clubului, în prezent noul președinte al AFC Rapid a înscris oficial echipa în Liga Municipală din București, cu drept de participare în sezonul competițional care va începe în această toamnă. „Vom face tot ceea ce putem pentru ca această echipă să joace în noul sezon. Rapid nu moare!”, a spus Manoliu după ieșirea din sediul AMFB, scrie gsp.ro

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!

5 Comments

  1. cred ca un pic de rabdare trebuie sa avem! vedem ce se va intampla dupa data de 24 August! sigur trebuie sustinere financiara

  2. Acum Manoliu si ceilalti ar face bine sa caute investitori potenti financiar gen Porumboiu (si Rapidist). Numai asa putem pleca la drum fara sa ne carpim la fiecare etapa, tur,retur. Fara bani nu ai rezultate.

  3. In acest moment Rapidul nu a murit si exista 2 echipe cu acelasi nume. AFC este si va fi considerata o clona…

  4. Vezi ca Vali Caciureac nu a declarat ca a reinfiintat sectia de fotbal, ba chiar a spus ca nu poate avea sectie de fotbal conform Cartii de Identitate Sportiva!! Nu mai dezinforma.
    Ea a declarat ca „va face cumva” si se face face sectie de fotbal la Regionala CFR, nu la CS Rapid!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.