AFC RAPID a inceput pregatirile pentru noul sezon

Azi, 10.08.2016 la Baza ProRapid, a avut loc prima acțiune pentru conturarea lotului echipei de seniori a AFC Rapid. La acest eveniment, condus de Mihai Iosif, au participat 24 de jucători, în marea lor majoritate provenind din juniorii Rapidului. Până la definitivarea lotului, acest tip de pregătire va continua, fiind așteptați în continuare si alti jucători.

afc-rapid4

Sursa: pagina de facebook FC RAPID BUCURESTI

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

5 COMENTARII

  1. eu zic sa terminati cu prostia de a copia rapidul … faceti 13123123 de cubluri cu numele rapid , pai cine dracu va sustine ? ca suporterii isi iau gandul de la fotbal

  2. Sustinem miscarea, o si promovam! Unora chiar ne place sa alergam. Le-am rezervat si un spatiu pe 1923.ro. La capitolul Umor Giulestean!

  3. Trebuie Sa Sustinem Miscarea Feroviara Rapid . Acest Site 1923.ro Este Pe Fata Alaturi De AFC Rapid Adica De morari Și coposi . Ne-am Saturat De Mizerii .

  4. PRO Rapid are datorii la gaze, curent (130 000 RON) plus factura la apa si multe alte facturi neplatite.
    Cu banii cui se antreneaza astia ?? Daca nu e coposel implicat atunci cine ar putea plati facturile restante ?

    Sper ca lumea sa nu uite ce inseamna AFC si totate combinatiile marca coposel

  5. E din ce in ce mai clar : si AFC Rapid si baza Pro Rapid sunt ale lui Copos conduse din umbra de acesta ! Eu nu pot sa susțin asa ceva si daca Mișcarea CFR Rapid nu se va forma ma voi reorienta către Real Madrid si arat . Nu pot sa susțin o noua minciuna marca Copos . Sper ca timpul sa nu imi dea dreptate si sa fie bine pt Rapidulețul nostru drag !!!

Comments are closed.