Vlad Morar, dorit în Liga 1 şi străinătate

vlad morar
vlad morar

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În doar câteva luni, Vlad Morar a reuşit să intre în sufletele fanilor din Giuleşti. Aceasta, după ce sălăjeanul nostru a înscris de opt ori în doar 14 meciuri! Iar „dubla” sa din meciul cu Academia Clinceni a promovat Rapidul pe prima scenă! Din păcate, problemele financiare au dus una dintre cele mai iubite echipă din România în faliment. Ca urmare, „alb-vişiniii” nu se va mai afla la startul ediţiei de campionat ce debutează vineri.

Dorit în Ungaria, Austria şi Grecia

În aceste condiţii, jucătorii să reorientează. La fel şi Vlad Morar, deşi în ultimele săptămâni el s-a pregătit sub comanda lui Dan Alexa la Baza ProRapid. Asaltat cu oferte din ţară, dar şi din străinătate, fotbalistul în vârstă de 22 de ani va lua o decizie până la finalul acestei săptămâni. Tatăl său, Călin Morar a dezvăluit că Vlăduţ are patru oferte în Liga I, dar şi din străinătate, din Ungaria, Austria şi Grecia. A existat o ofertă foarte avantajoasă din Turcia, de la o formaţie de primele locuri din prima ligă, dar negocierile au fost sistate,  deoarece Turcia se află acum pe un butoi cu pulbere.

Rămâne în Liga 1?

Se pare că jucătorul agreează o revenire pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor „U” Cluj şi Petrolul Ploieşti. Chiar dacă nu a vrut să dea numele echipelor din Liga I, părintele „impresar” a precizat că două dintre ele sunt din partea superioară a clasamentului! Dacă nu, va fi finalizată una dintre discuţiile cu formaţiile din străinătate! „În câteva zile ne vom decide”, a mai spus Călin Morar.

Sursa: sportulsalajean.ro