Să ajutăm la repatrierea Adinei!

Conducerea CS Rapid București își manifestă regretul pentru dispariția tragică a tinerei de 26 de ani, Adina Popescu, decedată într-o excursie pe care aceasta a efectuat-o săptămâna trecută în Nepal. Adina Popescu a fost o susținătoare a culorilor alb-vișinii și a sportivilor feroviari, motiv pentru noi de a o plânge și de a transmite condoleanțe familiei atât de greu încercate. Adina Popescu a fost nu doar simpatizant ci și practicant de sport, ea fiind legitimată la echipa de rugby CS Agronomia București.

Memorial pe Giuleşti

Ținând cont de cele de mai sus, în cazul în care echipele feminine de rugby și factorii decizionali vor lua hotărârea să organizeze un turneu memorial, îi informăm că le stăm la dispoziție cu baza sportivă din Calea Giulești numărul 18, sector 6, București. Ar fi o mândrie și pentru noi ca un astfel de eveniment să se petreacă pe gazonul rapidist, astfel fiind posibilă unificarea a două simboluri care au marcat scurta existență a Adinei Popescu, rugby-ul și Rapid București.

Dumnezeu să o odihnească!

Sursa: www.clubsportivrapid.ro

AJUTAȚI LA REPATRIEREA RAPIDISTEI NOASTRE!

‪#‎AVEM‬ ‪#‎NEVOIE‬ ‪#‎DE‬ ‪#‎AJUTORUL‬ ‪#‎VOSTRU‬ Cum e viața asta. Chiar merită să fie adusă în țară… din locul în care a vrut de mult să meargă. Cine vrea sa ajute, încă se strâng fonduri pentru repatriere. Mereu ne-a vorbit frumos despre familia ei mare. Să o aducem acasă!
RON: RO17INGB0000999904883488 Elena Dobre
USD: https://www.generosity.com/em…/help-us-bring-adina-back-home

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required