Vasile: „Moraru a pus lacătul pe club!”

Nicolae Vasile
Nicolae Vasile, căpitan la Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Nicolae Vasile, 21 de ani, căpitanul Rapidului la promovarea din acest sezon, îl acuză pe Valerii Moraru că „până în ultimele zile ne spunea că totul va fi bine, iar acum trebuie să plecăm.”

Niky, până la urmă Rapid a fost exclusă din Liga 1.
Mă aşteptam, după toată tevatura din ultimele zile. Nici nu știu ce să mai spun… Mă doare rău, sunt extrem de afectat… Gândiți-vă că sunt în Grant din 2010, am jucat doar pentru acest club, aici am crescut, aici m-am antrenat, aici am devenit fotbalist. Aici am suferit, dar tot aici am avut şi satisfacţii. Acum suntem pe drumuri, ne reziliem contractele, noi, cei trei care am mai rămas.

Cine e de vină că s-a ajuns aici?
Păi, cine a pus lacătul la club, nu?! Domnul Moraru, că doar dânsul conduce clubul! Noi ne-am făcut treaba pe teren. Am două promovări la activ cu Rapid, ultima în condiţii foarte, foarte dificile. Sunt mândru de ce am realizat alături de colegi pe gazon, mai ales că am purtat şi banderola de căpitan. Dar acum nu putem să ne bucurăm de munca noastră.

Nicolae Vasile: „Moraru ne-a zis că jucăm în Liga 1”

Domnul Moraru ce vă zicea?
Mai venea pe la noi, inclusiv înainte cu două zile de începutul sezonului. Atunci mai eram încă vreo 13-14 la antrenament, din care numai 3 cu contracte în regulă. Ne spunea să stăm liniştiţi, că o să jucăm în Liga 1, că o să fie bine. Se vede treaba că erau minciuni, nimic nu s-a adeverit. Cred că doar noi, naivi, îl credeam. Dar apoi am aflat că nu putem începe campionatul în primul eşalon. Iar acum a venit şi decizia de la Ligă.

Atmosferă ca în Giuleşti…
Nicăieri nu mai găseşti (râde amar). Da, o să-mi fie dor de galeria Rapidului. Am fost de atâtea ori acolo, şi când eram accidentat mergeam să cânt cu suporterii, la tribuna a II-a. A fost multă suferinţă, am făcut toţi multe sacrificii, au fost mai multe decât momentele fericite, dar a fost frumos. Păcat!

Nicolae Vasile nu se mai gândeşte la bani

Bani mai ai de luat?
Cine se mai gândeşte la bani?! Anul trecut am luat doar jumătate din bani, am tot fost de acord cu amânările, ca să nu sufere clubul. Nu i-am mai luat. Acum încă am o restanţă de 15.000 de euro. E clar că s-au dus.

Ai oferte?
Da, sunt în discuţii cu ceva cluburi. Acum, dacă voi fi liber de contract, va fi mai simplu. În nici un caz nu aş merge la Steaua sau Dinamo, asta niciodată!

Ce crezi că se va întâmpla cu Rapid?
Nu ştiu, dar nu poate să moară. Indiferent cum, Rapid trebuie să meargă mai departe! Din liga a IV-a, a V-a, de unde o fi, doar să nu dispară!

Sursa: gsp.ro