Mara Stoica, aproape să dea lovitura

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fotbalul românesc este tot mai bolnav, iar victimele acestui aspect sunt, în primul rând, jucătorii. Mulţi se chinuie luni sau chiar ani să îşi găsească un loc de muncă. Cu toate că nu le lipseşte calitatea fotbalistică. Este vorba şi de Marian Stoica, fost fotbalist al Rapidului. Produs al propriei academii, fotbalistul de picior stâng nu a mai jucat de mai bine de un an şi jumătate, din momentul în care a plecat de la Rapid. Stoica, ajuns la 26 de ani, a fost promovat de Răzvan Lucescu în 2007!

Nu a prea jucat atunci, dar a făcut-o în intervalul 2012-2014 în multe meciuri pentru Rapid. Marian Stoica a jucat ultimul meci oficial pe 6 decembrie 2014, când Rapid a pierdut cu 2-0 pe terenul Pandurilor. De fapt, până pe 30 iunie 2016, el nu a mai jucat deloc. A fost în probe la Dunărea Călăraşi, echipă ce a fost la un pas de promovarea în prima ligă. A şi jucat o repriză în amicalul cu Modelu, pe care Dunărea l-a câştigat cu 1-0.

Mara nu s-a mişcat deloc rău. Dar după un an şi jumătate fără meciuri e normal să nu ai un ritm de joc la nivelul unei echipe care a fost la un pas să îi sufle locul Rapidului în Liga 1! Probabil că în iarnă se va alătura echipei lui Adrian Mihalcea, pentru că antrenorul a fost încântat de calităţile mijlocaşului stânga. Până atunci, trebuie să joace undeva unde să-şi recapete ritmul şi să arate că Lucescu n-a greşit luându-l pe bancă în 2007, când avea 18 ani şi când Rapid avea una dintre cele mai puternice echipe din istorie!

Cel mai probabil, Marian Stoica va merge la CSM Olteniţa, echipă care tocmai a fost preluată de fostul său coleg de la Rapid, Vali Negru. În mod cert, fiind tot o echipă din judeţul Călăraşi, Mara va fi mai uşor monitorizat de cei de la Dunărea Călăraşi. Îi ţinem pumnii şi sperăm să fie încă o dovadă că şcoala de fotbal a Rapidului formează jucători de cea mai bună calitate.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required