FOTO / La Multi Ani, Andrei Drăghia!

Andrei Drăghia Florin Andone
Andrei Drăghia şi Florin Andone au fost prezentaţi

Andrei Drăghia împlineşte, pe 31 iulie, 26 de ani! Portarul nostru este unul dintre cei mai mari rapidişti din noua generaţie. A refuzat să plece de la club chiar şi în această situaţie grea. A jucat în Giuleşti de plăcere, fiindcă datoriile pe care clubul le are faţă de el au ajuns deja la aproape un an jumate! Lui Andrei nu îi pasă însă de acest lucru. El nu şi-a dorit decât să joace toată cariera la Rapid. A mai evoluat puţin timp, sub formă de împrumut, şi la Juventus Colentina.

A jucat în toate competiţiile!

Dar în rest, la Rapid a strâns 64 de meciuri. Şi nu de puţine ori a fost marginalizat, mai ales în Liga 1. Când a fost lăsat pe bancă în spatele unor vedete ca Bornescu sau Buchta… E altă poveste de acum. Andrei Drăghia a evoluat pentru Rapid în toate competiţiile posibile. Liga 1, liga a doua, Cupa României, Cupa Ligii României. Chiar şi Liga Europa când, apropo, a debutat în tricoul vişiniu! Având în vedere calităţile sale şi vechimea pe care o are la Rapid, Drăghia ar fi trebuit să fi jucat măcar 100 de meciuri.

În galeria marilor portari

Nu e nimic, are doar 26 de ani. Suntem ferm convinşi că va avea o carieră frumoasă de acum înainte. Are totul pentru asta. Păcat că la Rapid a fost tratat cum nu ar fi meritat. Dar pentru noi rămâne un portar extraordinar, cum am avut puţini mai ales în ultimii 20 de ani. Poate doar Lobonţ, Coman şi Pecanha să fie mai buni. Iar Dolha cam la acelaşi nivel. În rest, ne pare rău să spunem, dar nu prea s-a comparat nimeni cu Drăghia. La Mulţi Ani şi multă sănătate, Andrei!!!!

draghia

draghia

draghia tudoran

draghia costin farul

andrei draghia

draghia

andrei draghia

andrei draghia actiune

draghia1

draghia

draghia

draghia

draghia final

draghia farul

draghia

draghia calarasi