George Stanca: RAPID NU MOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

In dorința asanării fotbalului românesc DNA a  început spectaculos: a distrus fotbalul. S-a văzut la Euro. Că, rațiunile superioare l-au dus la acest deznodământ, e corect. Dar de ce fotbalul? Și de ce printre primele victime Rapid ? Eu, unul, nu-mi fac iluzii că vom scăpa de măsuri. O vom  lua de  la  început. Vom suporta dictatura stră-nepoţilor. Numai bine să fie! Punct și de la capăt.

M-am resemnat. Totul este ca în lupta asta nedreaptă să nu ne pierdem identitatea. Să mergem cât mai des la meciuri, să fim acolo. Anii vor trece repede. 3-4? Poate că eu  unul, la vârsta mea n-o să  mai  apuc să văd un nou Mare Rapid. Oricum, l-am văzut, l-am apucat.

Că mă doare sufletul? Nu mai spun. Dar, asta e viața: ce ai face dragă rapidistule dacă mâine ți se spune că ai cancer? Ai vreo soluție? Nu! Ei, da, Rapid are cancer.
Numai că, Giuleștina va renaște din cenușă!
Rapid nu moare !
Vom umple stadionul și-n LIGA 4-a!
Deviza  noastră e  peste cea a adversarilor :

RAPIDIST,  ȘI DUPĂ MOARTE!
George Stanca
rapidist  la a 3-a generație..

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

2 COMENTARII

  1. eu cred că ce face dna, face bine…poate ar trebui să fie și mai drastic… nu cred că dna distruge sectoare de activitate, dna scoate corupții din sistem, bucată cu bucată și-i pedepsește pe măsură…și mi se pare că un anume partid, chiar prin „clienții” direct vizați, este f. vocal în a blama dna-ul.
    desigur vom fi rapidiști și după moarte, dar unii vor privi mai din
    față, alții mai din spate, depinde cum ne așază codruța.