EXCLUSIV / Sîrbu, refuzuri pentru Rapid

La primele meciuri de la pregătire ale Rapidului din acest presezon şi-a făcut apariţia şi un puşti despre care se ştiau prea puţine lucruri. Vorbim despre Cosmin Sîrbu, om de bază la FCM Baia Mare în sezonul 2015-2016. Născut în Moldova Nouă, acelaşi oraş cu mijlocaşul rapidist Raul Costin, acesta a fost adus tocmai de cel din urmă la Rapid. Sîrbu a luat tricoul cu numărul 11, cel care i-a aparţinut lui Patrick N’Koyi în sezonul trecut şi, atât cât a jucat, în cele două amicale, nu a dezamăgit.

Ba mai mult, cine a fost de faţă la meciurile cu Viitorul Domneşti şi CS Baloteşti şi-a dat seama că mijlocaşul stânga de 20 de ani are reale calităţi. Un puşti în plin avânt, precum Cosmin Sîrbu, şi cu un viitor foarte frumos în faţă, ar fi preferat, aproape sigur, să părăsească imediat Rapid în actuala situaţie. Pentru a-şi găsi un angajament, chiar în prima ligă, care să-i asigure atât liniştea sportivă, cât şi cea existenţială. Sîrbu a ales însă să asştepte, ca şi Popa, Morar, Costin, Alami sau Neag.

cosmin sirbu

Căutat de CFR, ASA şi Voluntari

Menţionăm acest fapt pentru că, aşa cum informaţiile 1923.ro spun, Cosmin Sîrbu nu duce deloc lipsă de oferte. Mijlocaşul venit din Maramureş a stârnit interesul mai multor echipe din Liga 1, printre care trebuie să menţionăm CFR Cluj, ASA Târgu Mureş sau FC Voluntari. Toate au la rândul lor anumite probleme, dar parcă arată ca medii mai propice performanţei în acest moment. Mai ales pentru un tânăr de 20 de ani. El însă aşteaptă, cu sufletul la gură, ca Rapid să primească undă verde de joc în Liga 1.

Iar el să îmbrace tricoul vişiniu pe Giuleşti, în faţa a 10.000 de suporteri! Ce frumos ar fi, Cosmine! Sperăm ca ambiţia şi speranţele tale, cumulate cu cele ale lui Popică, Raul, Vlad Morar sau Alami să se transforme în energiile pozitive care ne vor scoate din mocirlă şi care ne vom permite să jucăm în Liga 1. Aşa cum merităm. Cosmin Sîrbu este încă o dovadă că Rapid atrage fotbalişti indiferent de vârstă şi dintre cei mai valoroşi, chiar dacă uneori acest club pare că se află la pământ!