Dinu Gheorghe, personaj de Caragiale

DINU GHEORGHE dinamo
DINU GHEORGHE dat afara din cauza lui Dinamo

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

„E o decizie luată, dar nu s-a terminat. Mai sunt căi de atac și cred că patronul le va folosi. Societatea încă nu e dizolvată. Până nu se va judeca recursul depus de Rapid. Se poate trage linie abia după judecarea acelui recurs pentru faliment, pe 24 august. Se vorbește de dizolvare. Care dizolvare? Dizolvarea va începe după ce se încheie procesul de lichidare”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport Special.

Iar e vinovat Brihac. Doar el a luat 100.000 de euro de la Rapid!

Fostul oficial al Rapidului ridică un semn de întrebare asupra deciziei lui Brihac pentru executarea biletelor de ordine și nu înțelege de ce nu a acționat mai devreme: „Liga avea în litigiu două adrese: una făcută de acest mare maestru Brihac și una făcută de Rapid. De ce a așteptat Brihac până în iunie pentru executarea biletelor la ordine și nu a făcut-o în cele 5 luni de până atunci? Ce interes a avut, cine l-a oprit? Firma a dat mai mulți bani decât acele bilete la ordin, dar asta e altceva. Brihac spune că e omul legii, să o aplice”.

Datoriile au crescut de când a venit Moraru

În încheiere, acesta a mai adăugat că Valerii Moraru a preluat clubul cu datorii de 2,9 milioane de euro, iar în perioada în care acesta a ocupat funcția de patron al Rapidului, suma a continuat să crească. „Moraru a preluat clubul de la Cristescu și Zamfir cu datorii de 2,9 milioane. S-au mai adunat și alte datorii, în timp ce clubul se afla în insolvență”, a punctat acesta.

5 COMENTARII

  1. Esti in razboi cu logica! Interesul nostru ca rapidisti este ca RAPIDUL sa renasca! Interesul nostru ca site dedicat RAPIDULUI este sa avem despre ce sa scriem. Ne pare rau ca adevarul pe care l-am scos la lumina pe acest site nu este pe placul tau, dar daca vrei rahat sub pres cauta prin alte parti!

  2. Si daca Rapidul va fi salvat o sa va bagati unghia in gat ? Ma refer la cine finanteaza acest site.