Cum s-au dublat datoriile într-un an!

rapid rapidişti spirit
Rapid, rapidişti şi istoria! Spirit!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Pentru că situaţia a fost pecetluită, pentru că nu mai putem juca în Liga 1 din cauza nepriceperii oamenilor care au condus Rapidul, ne-am decis să vă mai arătăm câte ceva. Am sperat că, în al 12-lea ceas nu rămânem fără echipă pe un termen de… Ne-am înşelat. Deşi trebuia să fii cretin să crezi că poţi funcţiona în continuare în contextul în care în ultimul timp nu s-a plătit mai nimic. Dimpotrivă, s-au acumulat datorii. Aveţi capturile de mai jos în care observaţi cum în 2015 Rapid s-a îndatorat incredibil de mult, asta după ce între 2012 şi 2014 „jetul” financiar scăzuse.

Management á la Moraru

Sigur, veţi spune că Moraru a fost şi în 2014. Da, dar până s-a instalat a venit luna septembrie, iar o bună perioadă la club a mai fost şi Cristina Andronache administrator judiciar. O persoană care reuşise, în oarecare măsură să redreseze societatea. Dar a avut grijă Moraru să strice totul. Vedeţi cum arată datoriile în decembrie 2015 şi spuneţi-vă singuri părerea. Ca să nu mai fim acuzaţi că aruncăm cu pietre fără acoperire. Nu mai suntem acoperiţi nici măcar de speranţa că am mai putea juca în Liga 1. Practic, ele aproape s-au dublat. Într-un an!!!!

Rapid 2012

Rapid 2013

Rapid 2014

Rapid 2015

2 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg un lucru extrem de simplu – cum sau dublat datoriile atata timp cand orice plata efectuata putea fi facuta doar de catre brihac????????.
    Cine, in puii mei, poate sa imi explice acesta stare de fapt??
    Apoi , eu , nu il invinovatesc prea tare ( are o vina foarte mare) pe Moraru, daca stam si ne gandim , omul , a vrut sa faca o afacere dar frf, liga si arbitri ne-au „lucrat” profesionist : sa nu uitam cum am fost retrogradati in liga 2 inaintea meciului cu fcsb iar Dinamo nu, sa nu uitam ” greselile nevinovate ” ale arbitrilor in liga 1 din campionatul trecut etc.
    Si acum bomboana de pe coliva brihac a refuzat incasarea drepturilor TV prejudiciind statul roman si clubul Rapid – Cine il trage la raspundere pe acest personaj sinistru???
    Eu personal nu pot decat sa constat ca in aceasta situatie Moraru la fel ca si Mititelu vor avea numai de castigat iar noi rapidistii adevarati vom suferii enorm. Acesta este caz simplu si clasic de DNA.