De ce a plecat Cadu de la Rapid la ASA

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fundașul central în vârstă de 34 de ani a dezvăluit de ce a ales să meargă la Tg. Mureș, deși apucase să evolueze într-un meci amical pentru Rapid și părea că va semna cu formația pregătită de Dan Alexa. Situația complicată a formației bucureștene l-a împins pe fundașul portughez în curtea vicecampioanei din sezonul 2014-2015.

„Am semnat pentru un an de zile cu ASA Târgu Mureș. Am fost foarte bine primit aici. Mi-a plăcut foarte mult baza pe care o au aici, puține cluburi din România au astfel de condiții, sincer. Am vorbit cu Daniel Stanciu când eram la Rapid. Îmi pare rău, dar acolo nu am putut să rămân. Ne-au spus că au termen vineri, apoi că au termen miercuri, ori eu așa nu mai puteam să stau. Stăteam aiurea. Eu am vrut să joc la Rapid, de asta m-am întors în România, dar m-a deranjat că nu era nimic sigur și mai avem o săptămână și jumătate până începe campionatul” a declarat Cadu, în pentru Digi Sport.

 


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required