Viorel Moldovan pregăteşte meciul!

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan este dorit în proiectul Primăriei

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

EURO 2016. Au mai rămas patru zile pînă la debutul turneului final, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. “Tricolorii” trag nădejde că vor obţine cel puţin un egal în partida cu Franţa şi, în acest sens, se antrenează de zor. FANATIK.RO a aflat că Viorel Moldovan este cel responsabil cu pregătirea titularilor de la partida programată vineri, pe Stade de France. Colaboratorul lui Anghel Iordănescu a lucrat, luni, separat cu Tătăruşanu, Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ, Pintilii, Hoban, Torje, Stanciu, Stanciu şi Andone, semn că acesta este primul “11” pe care “Tata Puiu” îl va arunca în disputa cu Franţa. Secundul selecţionerului se va ocupa de pregătirea jucătorilor enumeraţi mai sus pînă la partida cu “cocoşii”.

S-a lucrat la poziţionarea în teren şi la contraatac

EURO 2016. Moldovan a discutat cu fiecare jucător în parte şi a oferit sfaturi preţioase pentru cei 11 jucători care vor fi titulari cu Franţa. “Viorel lucrează la omogenitate, vrea ca fotbaliştii să se înţeleagă perfect pe teren la ora partidei. Nu se va mai încerca nici o formulă nouă de joc pînă vineri. S-a lucrat la poziţionarea în teren şi la contratac, semn că, foarte probabil, vom efectua un joc de aşteptare.

Jucătorii au fost foarte concentraţi şi au făcut tot posibilul să respecte cu stricteţe fiecare indicaţie a lui Viorel. Selecţionerul a urmărit cu atenţie şedinţa condusă de secundul său şi şi-a luat în permanenţă notiţe. Atmosfera la lot este bună, jucătorii sînt optimişti că vor reuşi să facă un turneu final”, au povestit sursele FANATIK.RO.

Foi cu fiecare adversar, post pe post!

EURO 2016. Staff-ul echipei naţionale pregăteşte cu atenţie partida cu Franţa şi nu lasă nici un detaliu la voia întîmplării. Toată lumea este conştientă de importanţa meciului de debut. “Fotbaliştii au primit din partea staff-ului foi cu fiecare jucător, post pe post, din echipa naţională a Franţei. Acolo sînt notate plusurile şi minusurile fiecăruia.

Săpunaru are pe hîrtie tot ce trebuie să ştie despre adversarul direct, la fel şi Stanciu. Fiecare jucător al Franţei este prezentat în detaliu. Toţi jucătorii din lotul nostru trebuie să ştie tot despre adversar, să cunoască la perfecţie minusurile şi plusurile adversarului”, au povestit sursele FANATIK.RO. Partida dintre România şi Franţa este programată să înceapă vineri, de la ora 22.00, la Paris.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required