Unul dintre suporterii-actionari a actionat clubul in instanta

Faptul ca in randul actionarilor clubului Rapid se afla si suporteri, ar fi trebuit sa fie o bucurie si o liniste in privinta faptului ca marea masa a suporterilor Rapidisti va fi corect informata cu privire la deciziile luate in spatele usilor inchise ale Adunarii Generale a Actionarilor (AGA). Din pacate insa aceste lucruri lipsesc cu desavarsire, iar ultima informatie denota clar acest lucru.

Adrian Matei, unul dintre suporterii-actionari, a actionat in instanta, in nume propriu, clubul Rapid, cerand anularea unei hotarari luata in cadrul Adunarii Generale mentionata mai sus. Din pacate, marea masa de suporteri nu e familiarizata cu termenii juridici, iar in lipsa unor lamuriri ale lui Adrian Matei, unul dintre cei care ne-am imaginat ca vor fi garantul transparentei la club, nu va trece de sintagma: „A DAT CLUBUL IN JUDECATA”. De aceea, trebuie sa va spunem ca actionarea in instanta a clubului, care are calitatea de parat, nu inseamna nici mai mult, nici mai putin, decat faptul ca suporterul-actionar isi doreste anularea unei hotarari a AGA si nimic mai mult.

De-a lungul timpului, in special pe pagina de facebook Just Rapid, Adrian Matei a fost un aspru critic al sotilor Moraru, totul culminand cu acuzatiile doamnei Violeta Moraru si ale lui Dinu Gheorghe, conform carora suporterul-actionar saboteaza deciziile clubului.

La momentul respectiv, Matei a raspuns ironic cu o melodie a celor de la Sarmalele Reci (CLICK AICI), dar ulterior a actionat si clubul in instanta, asa cum puteti vedea in captura foto realizata pe site-ul Ministerului Justitiei.

just

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!