Selectie Handbal feminin

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required
HANDBAL

CS Rapid București anunță deschise acțiunile de selecție pentru fetițe cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, care vor să facă handbal de performanță.

Cauti ceva anume? Scrie mai jos ce, iar apoi apasa lupa!

Doritoarele sunt așteptate la Sala Polivalentă ”Rapid” din București, în fiecare zi lucrătoare, intre orele 7:30 – 9:00 si 13:30 – 15:00.

Veți primi îndrumare din partea unui colectiv de specialiști experimentați, plus posibilitatea de a promova până la nivelul echipei de senioare de sub Podul Grant.

Vă așteptăm!

Altfel, Clubul Sportiv Rapid București a initiat programul „Sportul este gratuit”. Aceasta campanie de informare vine in sprijinul tuturor tinerilor care vor sa se initieze in lumea sportului. La clubul nostru, toate disciplinele sunt gratuite si nu se percepe niciun fel de taxa. Clubul Sportiv Rapid Bucuresti pune la dispozitia sportivilor asistenta de specialitate prin antrenorii sectiilor si baza sportiva.