Plata salariului lui Nae Manea, contestata

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

În comitetul creditorilor din 9 iunie s-au solicitat nişte lucruri care au fost contestate şi, foarte probabil, vor fi anulate in instanta, de lichidatorul judiciar Aurel Brihac. Dar nu pentru că nu se vrea, ci pur şi simplu pentru că nu se urmează calea legală conformă procedurii de insolvenţă. Principalul punct este cel al plăţii salariilor jucătorilor şi angajaţilor direct din banii de la LPF, fără ca ei să mai intre în club. Fapt curios, având în vedere că n-ar trebui să fie o problemă ca din conturile clubului ei să plece direct la jucători.

Problema nu este doar asta. La punctul patru se vede clar cum din aceeaşi bani se dorea şi plata restanţei de aproximativ 10.000 de euro pe care clubul o are către regretatul Nae Manea. Acum nu ştim exact care este problema legată de contestarea acestor decizii. Ideea este că acest punct este extrem de sensibil pentru Rapid. Deocamdată nu ştim care este partea care greşeşte. Valerii Moraru sau Aurel Brihac. Cert este că, numele lui Nae Manea nu poate apărea într-un astfel de context şi situaţia să fie transformată într-un joc de ping-pong.

proves verbal creditori 9 iunie 2016

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required