Răzvan Lucescu, dorit de AEK Atena

lucescu
Răzvan Lucescu e un lider

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Răzvan Lucescu este printre cei mai doriţi antrenori români ai verii. Potrivit gazzetta.gr, AEK Atena s-a orientat din nou spre Lucescu după ce negocierile cu antrenorul francez Philippe Montanier, ultima dată pe banca lui Rennes, au eşuat. Patronul lui AEK, Dimitris Melissanidis, îl apreciază pe român pentru rezultatele de la Xanthi.

Cu antrenorul român, Xanthi a jucat în sezonul trecut pentru prima oara în istoriefinala Cupei Greciei, iar echipa nu a avut emoţii pentru menţinerea în prima ligă în ultimele două sezoane din Superliga Greciei. Cel mai mare impediment în calea mutării este însă chiar relaţia excelentă dintre cei doi patroni, Melissanidis şi Christos Panopoulos. Conform presei din Grecia, patronul lui AEK nu ar dori să forţeze mutarea pentru a nu-şi periclita relaţia cu omologul său de la Xanthi.

Răzvan Lucescu şi-a dat în această vară acordul pentru a petrece înca un sezon pe banca Skodei Xanthi. AEK Atena este unul dintre ”granzii” campionatului grec. Galben-negrii au câștigat de 11 ori titlul în Grecia, de 15 ori Cupa și de trei ori Supercupa.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required