Misterioasa ruptură de George Ganea

George Ganea nu va mai juca, se pare, la Rapid. Deşi e cam greu să plece pur şi simplu, având în vedere că mai are contract. Poate că a fost neglijat de conducere, poate că are mulţi bani de luat, dar pe unde este adevărul?  George Ganea e doar un copil de 17 ani care pare să fie prost influenţat. A debutat pentru Rapid la 16 ani, a jucat în total 13 meciuri şi a dat 3 goluri. Nu a fost titular, dar Dan Alexa l-a aruncat în luptă în prima etapă din 2016, la Clinceni, chiar dacă el nici măcar nu a fost în cantonamentul din India!

De ce? Pentru că nu a fost lăsat de părinţi! Ori noi ştim ce poziţie are tatăl său, Ionel Ganea, faţă de Rapid. Şi e tare păcat… Fiindcă este un junior cu foarte multe calităţi, iar Giuleştiul este mediul ideal pentru el. Probabil că nici nu va putea pleca foarte uşor. Dar şi dacă va rămâne, nu o va face cu drag. Este absolut firesc ca părinţii să le dea un sfat copiilor, sub 18 ani, dar este nenatural ca ei să decidă în locul lor. Pentru George Ganea, Rapid este cel mai bun mediu de dezvoltare.

E iubit, are calităţi… Poate că banii lipsesc, dar nu doar în cazul lui. E un clişeu obosit şi ruginit să spui că banii nu sunt o neceistate. Chiar dacă puştiul are numai 17 ani. Sunt o neceistate, dar el ar mai putea răbda totuşi un pic… Nu de alta, dar poate juca în Liga 1, la 17 ani, şi poate demonstra că nu e doar fiul lui tata. Că în liga a doua a făcut asta. Şi-a arătat calităţile, iar noi ştim că a fost promovat pe valoare. Din păcate, nu toţi sunt conştienţi de asta. Iar acum? Va pleca pe la vreo echipă obscură, călăuzit de părintele lui şi acolo, în mod cert, va fi doar băiatul lu’ tata. George, Giuleştiul te vrea, iar tu ai nevoie de Giuleşti!


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required