Mircea Lucescu, consilierul lui Şumi

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu a antrenat Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Marius Șumudică a dezvăluit într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport că Mircea Lucescu este sfătuitorul său din umbră. Antrenorul Astrei spune că de fiecare dată când avea probleme, apela la actualul antrenor al celor de la Zenit Sankt Petersburg. Șumudică i-a urmat sfaturile lui Mircea Lucescu și înaintea duelului decisiv cu fcsb. Este vorba de partida din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, când Astra a reușit să se impună în fața echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf, cu scorul de 2-0.

”Am vorbit cu Mircea Lucescu de foarte multe ori pe parcursul acestui an. L-am sunat și înainte de meciul cu Steaua, de la Giurgiu. Atunci mi-a spus să fiu eu, să nu mă schimb. Să îmi aduc aminte ceea ce făceam eu ca jucător, că am fost atacant și că dacă nu voi pune probleme, voi avea probleme. Am pregătit meciul de așa natură încât să le pun probleme celor de la fcsb.

I-am zis: Nea Mircea, am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră, ce credeți, nu știu ce, nu știu cum. Zice: te voi ajuta, că și tu m-ai ajutat pe mine. Am rămas blocat la telefon, cel puțin câteva secunde. Pai zic, cu ce v-am ajutat eu, nea Mircea? Zice, m-ai ajutat să iau un titlu cu Rapid! Omul ăsta pentru mine este al doilea tată”, a declarat Șumudică într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required