EXCLUSIV / Detaliile achitării restantelor

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Datoriile pe care jucătorii Rapidului le au de luat sunt mari. Unii au de luat salariu pe 7 luni, alţii pe 4. În orice caz, cumulat, cu tot cu primele de victorie şi promovare (la un meci câştigat un titular lua 500 de euro, dar jumătate la finalul meciurilor – teoretic – şi jumătate la promovare), datoria către jucători se ridică undeva în jurul a 150.000 de euro. Se pare că prima traşă din drepturile TV va intra în conturile Rapidului pe 17 iunie şi, conform informaţiilor 1923.ro, aceasta este de aproximativ 400.000 de euro. Din aceşti bani, mai puţin de jumătate va intra în buzunarele jucătorilor, a staff-ului tehnic şi a celorlalţi angajaţi.

Cel puţin aceasta este înţelegerea şi aşa ar fi normal! Sperăm ca administratorul judiciar să semneze documentele care parafează această înţelegere între oamenii de la conducerea Rapidului şi oamenii care au adus această calificare beneficiind de aproape 0 condiţii. Dacă datoriile se aduc la zi, atunci putem spune că Rapid va începe cu forţe proaspete un nou sezon în Liga 1. Sigur, vor fi şi bani pentru două cantonamente bune, dar şi pentru ceva jucători nou veniţi pentru a-i putea atrage cu ceva bani la semnătură şi măcar cu un salariu. Sperăm că totul se va concretiza, iar la Rapid va fi linişte deplină la începutul lui iulie când intrăm în linie dreaptă pentru începerea noului sezon.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

2 COMENTARII

  1. Situaţia este foarte gravă la juniori. Noi am prezentat mereu ce este acolo şi vom continua să facem asta.

  2. Este normal ca jucatorii si stafful, sa-si primeasca banii restanti. Dar constat cu stupoare ca in toate declaratiile care vin dinspre club , nu se pomeneste nimic despre grupele de juniori.Se pare ca actuala conducere nu este deloc interesata de copiii pe care ii are in grupele de juniori. Altfel nu pot sa-mi explic totala lipsa de interes vizavi de conditiile de pregatire pe care le au cei mici. De fapt inexistente ! Dl. Morar se lauda acum vreo doi ani ca vrea sa amenajeze o baza de pregatire competitiva ptr. juniori, ca vrea sa infiinteze o academie, cu scoala, cu profesori adusi din Anglia…
    Totul a ramas la nivel declarativ. Nu avem pretentii la o academie de fotbal, dar niste conditii decente de pregatire sunt necesare. Conditii care lipsesc cu desavarsire. Ba, chiar se arunca cu vorbe de genul ” cine vrea sa plece este liber sa plece”. Ca nu sunt bani ,stie toata lumea. Dar oare chiar nu sunt ? Din banii primiti cu ”dedicatie” ptr grupele de juniori cat s-a investit ptr. ei ? NIMIC ! Iar copii se pregatesc pe acea tentativa de teren numita Energoutilaj, bineinteles , contra cost. Mai sustin si meciuri oficiale pe acelasi ”maidan”si culmea este ca mai au si rezultate. Daca se accidenteaza ,au avut ghinion nu este terenul de vina. Recuperare ? Bine inteles ,la sala. Care sala ? In niciun caz cea de la Pro rapid ,care de obicei este inchisa ptr juniori. Prefer sa ma opresc aici ,ca sa nu devin subiectiv. Hai Rapidul !!!