EXCLUSIV / Datorie şi la Jiri Jeslinek

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Disparitia subita a lui Jiri Jeslinek din lotul Rapidului a surprins pe toata lumea. Ni s-a spus de catre conducerea clubului ca e plecat in Cehia la recuperare. Si-atat. Actuala conducere a clubului crede ca suporterii Rapidului sunt fraierii lor si stau sa le inghita la nesfarsit aberatiile. Din pacate pentru ei insa minciuna are picioare mult mai scurte decat iubirea noastra pentru Rapid, iubire care de multe ori ne senzibilizeaza si din cauza ei devenim naivi.

Din fericire am reusit sa aflam adevarul despre situatia lui Jeslinek. Acesta, prin reprezentatul sau legal, a reziliat unilateral inca din februarie contractul cu Rapid si cere sa i se plateasca pana in 20.000 de euro, in caz contrar se va adresa FIFA, la fel ca si Rhema Obed.

In cazul fotbalistului britanic, Valerii si Violeta Moraru au aruncat vina pe diferiti oameni din conducere. Acum nu mai au nicio scuza! Rezolvati situatia! Cu atat mai mult cu cat, in martie, jucatorul a si explicat care este situatia. „Dupa ce m-am accidentat nu am primit vreun ajutor medical de la Rapid. Este sacandalos!”, a spus atunci Jiri Jeslinek pentru 1923.ro. Am sperat ca totul se va rezolva, dar turnura dramatica pe care a avut-o cazul Obed ne obliga sa nu mai tinem doar pentru noi astfel de situatii.

Ulterior, Jiri Jeslinek nu a mai vrut sa comenteze situatia. Pentru ca asteapta banii care nu mai vin. Speram ca totul se va rezolva macar din drepturile TV, fiindca nu ne mai dorim iar FIFA pe cap. Si asa incepem sezonul cu trei puncte in minus. Nu mai avem nevoie de alte tensiuni! Asadar, va rugam sa achitati cat mai repede posibil datoriile!

contract jeslinek

Jeslínek2-2

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

1 COMENTARIU