Hai băietii, că Rapid nu e jucărie!

Mai este o săptămână până la reunire. Mai puţin de fapt. Şi cam o lună şi jumătate până la reluarea noului sezon, dar la Rapid nu se ştie nimic. Nici cine vine, nici cine pleacă. Nici dacă Dan Alexa continuă sau nu, nici ce jucători vom avea. Multora le expiră contractele, cu alţii nu se negociază. Ce facem? Aşteptăm, nu? Aşteptăm să ce? Să ne trezim prin etapa a şaptea că iar invidiem buburuzele că au mai multe puncte decât noi?! Eu zic să vă băgaţi minţile în cap cei care pretindeţi că sunteţi patroni şi să definitivaţi totul!

Nu aveţi de făcut decât trei lucruri până la finalul acestei luni: să numiţi un staff administrativ şi tehnic, să plătiţi TOATE restanţele şi să definitivaţi lotul de jucători pentru sezonul viitor. Nu vă cere nimeni să vă bateţi la titlu, dar măcar oferiţi minimul care trebuie pentru o echipă de Liga 1. Nici măcar atât nu puteţi?! Păi atunci ce rost mai aveţi acolo? Se aude că lui Dan Alexa şi Dinu Gheorghe nu li se mai răspunde la telefon. Sincer, credem că e foarte posibil. Ce aşteptaţi aşadar? Doar drepturile TV sau cum?! Vrem să auzim veşti! Vrem să ştim pe cine se bazează Rapid în noul sezon!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nu este jucăria voastră! Rapid nu e al vostru, e al tuturor rapidiştilor, motiv pentru care vă cerem imperativ să vă mişcaţi altfel decât acum doi ani. Pentru că dacă vă mişcaţi la fel de prost, înseamnă că n-aţi înţeles nimic din acea experienţă neplăcută. Sau, mai grav, că aveţi cu totul şi cu totul alte scopuri decât cel de a crea ceva la Rapid. Puneţi totul la cale. Pe 15 iunie ne reunim, hai să o facem cum trebuie şi să nu ne trezim cu o echipă încropită şi fără pregătire de orice fel înainte de prima etapă. TIC TAC, TIC TAC!!!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Mihai Iosif anunță un nou transfer! Ar fi mutarea cu numărul 10!

1 COMENTARIU

  1. Numirea unui nou antrenor inseamna doar ca lui Alexa i se vor plati restantele la Sf Asteapta.

LĂSAȚI UN MESAJ