Motroc acuză: „Şi-au făcut reclamă!”

Florin Motroc
Florin Motroc a vorbit şi despre Rapid

Fost jucator in Giulesti, Florin Motroc inca vorbeste cu regret despre intrarea in faliment a Rapidului si a spus, in emisiunea ”Fluier Final”, de la Sport Total FM, ca ar fi pacat ca acest club sa dispara din fotbalul romanesc. Pe de alta parte, actualul antrenor al clubului kuwaitian Kazma i-a acuzat pe cei care au condus clubul dupa plecare lui George Copos, zicand ca ei au venit la Rapid doar pentru imagine.

E dureros ce s-a intamplat legat de Rapid. Perioadele astea, cu urcusuri, cu coborasuri, neachitarea acestor datorii, preluarea de catre un patron sau altul nu au facut decat sa duca la acest deznodamant. Toata lumea se leaga de acest recurs si toti rapidistii speram la o minune si speram sa se rezolve intr-un fel. Numai aparitia unor bani ar fi rezolvarea unei astfel de situatii.

Toti cei care au preluat Rapidul dupa Copos au venit poate doar ca sa-si faca reclama si nu sa ajute foarte mult Rapidul. A fost mai mult o chinuiala in ultimii ani, desi s-au facut eforturi, mai ales cand s-a incercat salvarea Rapidului, cand a fost adus Pustai, apoi dat la o parte, din punctul meu de vedere, aiurea, si adus Bergodi. S-a ajuns tot la un deznodamant groaznic, retrogradarea.

Ar fi pacat ca Liga 1 si fotbalul romanesc sa fie fara Rapid, un club emblematic, un brand. Si asa se desfiinteaza cluburi dupa cluburi in Liga 2, Liga 3. Aceste lucruri afecteaza fotbalul romanesc, fotbalistul, antrenorul. Poate Dumnezeu m-a ferit de experienta asta, pentru ca nu stiu cum as fi gestionat astfel de momente. Am trecut prin momente grele, in care am fost neplatit, dar aveam garantia ca imi recuperez banii. Problema e ca, atunci cand ajungi in faliment sau insolventa, ai pus cruce la bani”, a declarat Florin Motroc, la Sport Total FM.

Sursa: sptfm.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

Vei merge la Referendum pe 6-7 octombrie?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. Cred ca vinzarile la apa Azuga s-au triplat de cind Moraru a preluat Rapidul.

    Nimeni nu aminteste ca lui Moraru i s-a prezentat o situatie in iulie 2014 si de atunci incaseaza saptaminal cite doua-trei palme peste fata de la FIFA, TAS, tribunale.